H Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ του Eεμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής επισκέφτηκαν το Δήμαρχο κ. Γιάννη Γκαράνη την Τετάρτη 23 Οκτώβριου 2019 προκειμένου να του ευχηθούν καλή θητεία και να θέσουν θέματα του Συλλόγου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι προτεινόμενες δράσεις καθώς και οι προτάσεις των εκπροσώπων του Εμπορικού Συλλόγου με σκοπό την τόνωση της επιχειρηματικότητας και την περαιτέρω ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης του τόπου. Ενδεικτικά τα ζητήματα που τέθηκαν στην ατζέντα της συζήτησης ήταν τα εξής:
Ελεγχόμενη Στάθμευση για την αποσυμφόρηση των κεντρικών οδών και συντήρηση των χώρων φορτοεκφόρτωσης.
Επαρκής φωτισμός και καθαριότητα των Εμπορικών Δρόμων. Τοποθέτηση αποσπώμενων ραμπών στις εισόδους των καταστημάτων για την εύκολη πρόσβαση των ΑΜΕΑ, με τη συνδρομή του Δήμου .
Αναθεώρηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου και των χρήσεων γης. Συμμετοχή του Εμπορικού Κόσμου στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Κομοτηνής και στις Χριστουγεννιάτικες δράσεις. Έλεγχος αδειών και χώρων Υπαίθριων Αγορών.
Ο Δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γκαράνης διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των εμπόρων ότι στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που έχει η δημοτική αρχή θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιλύσει θέματα και προβλήματα που ζημιώνουν τον εμπορικό κόσμο της Πόλης μας .
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος