Κομοτηνή: Συναντήσεις με θεματικούς αντιπεριφερειάρχες είχε ο Ιλχάν Αχμέτ

Τους θεματικούς αντιπεριφερειάρχες Οικονομικών- Διοίκησης και Διαφάνειας, Αχμέτ Ιμπράμ, Κοινωνικής Πολιτικής, Τζιχάν Ιμάμογλου, καθώς και τον περιφερειακό σύμβουλο αρμόδιο για ζητήματα Ψηφιακής Πολιτικής και Νέων Τεχνολογιών, Ταρκάν Μουλαντζά, επισκέφτηκε στα γραφεία τους ο βουλευτής Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής, Ιλχάν Αχμέτ.

Τους ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες του εντός και εκτός Κοινοβουλίου. Παράλληλα, συζήτησαν την προοπτική κοινών πρωτοβουλιών “για την αποκατάσταση μεγάλων αδικιών που έχουν συντελεστεί όπως συμβαίνει με τους καπνοκαλλιεργητές, που οδηγούνται σε οικονομικό αφανισμό”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Αχμέτ, που πρόσθεσε: “Αναφέρθηκα ταυτόχρονα στην πρόσφατη επαφή που είχα με τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο από τον οποίο και ζήτησα να ασκήσει την επιρροή του προς την κυβέρνηση στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου για να εισακουστούν τα αιτήματα των καπνοπαραγωγών”.

Και ο βουλευτής κατέληξε σημειώνοντας: “Μέσα σε κλίμα σύμπνοιας καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι πρέπει να δοθεί κοινός αγώνας εκ μέρος μας υπέρ των απαιτήσεων τους και ότι η διεκδίκηση μας προς τα αρμόδια υπουργεία είναι προς το καλό της περιοχής, των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος