Κομοτηνή: Συναντήσεις εν όψει των γιορτών για την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης

Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμονα, επισκέφτηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως. Κατά την επίσκεψη παραδόθηκαν στον Σεβασμιότατο παιχνίδια για άπορες οικογένειες, στο πλαίσιο της αλληλεγγύης των αστυνομικών στην τοπική κοινωνία του νομού Ροδόπης.

Κομοτηνή: Συναντήσεις εν όψει των γιορτών για την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων ΡοδόπηςΟ Σεβασμιότατος εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την επίσκεψη και την προσφορά των δώρων, ευχόμενος υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο όλων των αστυνομικών. Εκ μέρους όλων των μελών της Ένωσης, υποβλήθηκαν ευχές εν όψει των Χριστουγέννων και της νέας χρονιάς.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης συναντήθηκε με την κ. Άρτεμις Τσολάκη, μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της δράσης Santa Run Κομοτηνής, και της παρέδωσε το ποσό των 150€ για την ενίσχυση των φιλανθρωπικών σκοπών της δράσης, η οποία φέτος στηρίζει το Παράρτημα Αποκατάστασης και Αποθεραπείας Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Α.Μ.Θ..
Κατά τη συνάντηση εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους για το έργο τους και παραδόθηκαν οι Αγιοβασιλιάτικες στολές του Santa Run.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος