Σκληρή γλώσσα από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Κομοτηναίων, Σύμπραξη Προοπτικής, για την απώλεια πόρων του έργου του Εμπορικού κέντρου.
“Ως άλλη «ομολογία αποτυχίας» και μόνο, μπορούμε να εκλάβουμε την πρόσφατη τοποθέτηση του Δημάρχου Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη σε σχέση με την μειωμένη χρηματοδότηση του έργου που αφορά στην ανάδειξη του εμπορικού κέντρου της Κομοτηνής λόγω «απρόοπτων γεγονότων», όπως ο ίδιος επισημαίνει”, αναφέρει η Σύμπραξη Προοπτικής σε σχετική ανακοίνωση.
Υπενθυμίζεται πως το έργο είχε αρχικό προϋπολογισθέν κόστος 10.382.215 ευρώ, ωστόσο, σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας η πρόταση του Δήμου ναι μεν εντάχθηκε στα προς άμεση χρηματοδότηση έργα, αλλά με την έγκριση ούτε του 50% του ποσού και τελική χρηματοδότηση 5.000.000 ευρώ.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος