Κομοτηνή: Συμμετοχή στο διαγωνισμό Bravo Schools για το 9ο Δημοτικό Σχολείο

Με το δικό του τραγούδι συμμετέχει το 9ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής στο διαγωνισμό «Bravo Schools». Το τραγούδι έχει τίτλο: «Το σχολείο που αγαπώ». Το σχολείο έχει δηλώσει στο διαγωνισμό 2 συμμετοχές στην Κατηγορία Μαθητική Δημιουργία-τραγούδι και στην κατηγορία Σχέδια μαθήματος: Ταλαντούχα Πρωτάκια.

Μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή Καθημερινές ιστορίες (18-5-2021) ανέφερε, πως είναι ένα χαρούμενο σχολείο, που φαίνεται στα πρόσωπα των παιδιών, αλλά και στις δημιουργίες τους.

Τα δημιουργικά εργαστήρια που ξεκίνησαν πάλι με την δια ζώσης λειτουργία είναι αυτά της κεραμικής, της γραφής, των παραμυθιών, με τα παιδιά να ανακαλύπτουν τα ταλέντα τους.

Η κα Μολλά κάλεσε τους κατοίκους της Κομοτηνής να ψηφίσουν στον παρακάτω σύνδεσμο https://bravo.sustainablegreece2020.com/gr/voting-by-school/9o-dhmotiko-sxoleio-komothnhs.1125.html ή στη σελίδα του σχολείου στο Facebook.

“Για τη δημιουργία του τραγουδιού εκτός από τους ταλαντούχους μαθητές συνεργάστηκαν ο καθηγητής μουσικής του σχολείου, ο κος Θοδωρής Μίσκας, που έγραψε τη μουσική, τους στίχους σε συνεργασία με την Φωτεινή Σκραβαλή, Κοινωνική Λειτουργός του Σχολείου, ο Χρήστος Κεσικιάδης με το μπάσο του, την Θεατρική επιμέλεια του video την έχει η Φωτεινή Τσαρδούνη, την ενορχήστρωση, πλήκτρα, μίξη, μάστερινγκ ο Γιώργος Δηκούδης και όλους τους ευχαριστώ πολύ” ανέφερε η κα Μολλά μην κρύβοντας την χαρά της για το 9ο Δημοτικό Σχολείο, το σχολείο που και εκείνη αγαπά.

Συνέντευξη -κείμενο:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος