Κομοτηνή- Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του Τάσου Βαβατσικλή

Η Νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
εκφράζει την θλίψη της για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Τάσου Βαβατσικλή. «Ο Τάσος Βαβατσικλής πρόσφερε επί δεκαετίες στα δημόσια πράγματα της πόλης τόσο από την θέση του δημοτικού συμβούλου, όσο και του αντιδημάρχου και του Δημάρχου Κομοτηναίων.”

Στο ίδιο μήνυμα η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: “Προσωπικότητα πολυσχιδής ασχολήθηκε με μεράκι τόσο με την πολιτική όσο και με τον πολιτισμό. Σταθερά προσανατολισμένος στην δημοκρατική – προοδευτική παράταξη υπερασπίσθηκε με το πάθος που τον χαρακτήριζε τους αδύναμους. Σημάδεψε με την έντονη προσωπικότητα του μια ολόκληρη εποχή στα δημόσια πράγματα της πόλης. Ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης εκφράζει τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της θρακικής γης που θα τον δεχτεί.»

Η Λαϊκή Συσπείρωση Κομοτηνής
Εκφράζουμε την θλίψη μας για τον θάνατο του Τάσου Βαβατσικλή. Ο εκλιπών υπηρέτησε, πιστός στις ιδέες του, την Τοπική Διοίκηση και τον Δήμο Κομοτηνής για πολλά χρόνια και από πολλές θέσεις, με κορυφαία αυτή του Δημάρχου. Αγωνίστηκε για τα πιστεύω του και δραστηριοποιήθηκε στις κοινές υποθέσεις του Δήμου Κομοτηνής εκφράζοντας με σθένος τις απόψεις του. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Το Εργατικό Κέντρο Κομοτηνής
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατουπαλληλικού Κέντρου Κομοτηνής εκφράζουν την θλίψη τους για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Κομοτηναίων Αναστάσιου Βαβατσικλή.
Ένας σπουδαίος άνδρας της αυτοδιοίκησης που σημάδεψε με την παρουσία του την ιστορία του τόπου μας. Διακρίθηκε για την εντιμότητά του, την ειλικρίνεια και την μαχητικότητά του.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του, να είναι ελαφρύ το χώμα της Κομοτηνής που θα τον σκεπάσει.

To Συμβούλιο του Συλλόγου Σαρακατσάνων αποφάσισε ομόφωνα:
Στο άκουσμα της θλιβερής αναγγελίας του θανάτου του πρώην Δημάρχου Αναστασίου Βαβατσικλή, το Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου των εν Θράκη Διαβιούντων Σαρακατσαναίων συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση δια περιφοράς, έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου κ. Γεωργίου Σπ. Νάκου εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ το παρακάτω ψήφισμα σε ένδειξη πένθους, ελάχιστου φόρου τιμής προς το πρόσωπό του.

ΨΗΦΙΣΜΑ

Για τους λόγους αυτούς, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου αποφασίζει ομόφωνα
Να εκφραστούν τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Να δωριθεί το ποσό των 50,00 ευρώ στον Σύλλογος Μέριμνας ΑμεΑ νοητικής υστέρησης “Άγιοι Θεόδωροι” Κομοτηνής
Να παραβρεθεί ο Πρόεδρος στην εξόδιο ακολουθία.
Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Συλλόγου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος