Κομοτηνή: Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας

Θα συνεχιστεί την Παρασκευή 9/4 από τις 11.30 μέχρι τις 14.00 στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης:εμφιαλωμένα νερά, γάλα εβαπορέ, σκόνη γάλακτος για παιδιά, κονσέρβες παντός τύπου, δημητριακά, παξιμάδια, αλεύρι, ζυμαρικά, χαρτί υγείας, χαρτοπετσέτες, μωρομάντηλα, μάσκες, αντισηπτικά, γενικότερα είδη πρώτης ανάγκης για τις οικογένειες που επλήγησαν από την καταστροφική σεισμική δραστηριότητα στις περιοχές της Λάρισας, της Ελασσόνας, του Τυρνάβου και σε χωριά των Τρικάλων. Η πρωτοβουλία ανήκει στην Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής (ΕΝΙΔΥΚ), ο Σύλλογος Γυναικών Ροδόπης (μέλος της ΟΓΕ) και ο Σύλλογος Φοιτητών Κοινωνικής Διοίκησης

Κομοτηνή: Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της ΘεσσαλίαςΣυγχρόνως, όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέτει και χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του Εργατικού Κέντρου Ν. Λάρισας στην Εθνική Τράπεζα για την αγορά βασικών ειδών πρώτης ανάγκης. Ο αριθμός λογαριασμού είναι ο κάτωθι :
GR 0701103970000039729617843

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής (ΕΝΙΔΥΚ), ο Σύλλογος Γυναικών Ροδόπης (μέλος της ΟΓΕ) και ο Σύλλογος Φοιτητών Κοινωνικής Διοίκησης, “ευχαριστούν θερμά όσους συνέδραμαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 3 και 4 Απρίλη, στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης. “Με αυτό τον τρόπο εκφράστηκε έμπρακτα η συμπαράσταση και η αλληλεγγύη των τοπικών φορέων και του λαού, ανθρώπων που το προηγούμενο διάστημα συμπορευτήκαμε και σε άλλες δράσεις και κινητοποιήσεις, αλλά και ανθρώπων που για πρώτη φορά ήρθαν σε επαφή μαζί μας, αγκαλιάζοντας αυτή την κίνηση αλληλεγγύης” αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου Γυναικών Ροδόπης. Παράλληλα,τονίζουν, “δε σταματάμε να τονίζουμε την ανάγκη της συλλογικής διεκδίκησης του λαού για λήψη μέτρων αντισεισμικής, αντιπυρικής, αντιπλημμυρικής προστασίας, για την άμεση αποκατάσταση των καταστροφών, αλλά και για αποζημιώσεις στο 100% όσων επλήγησαν”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος