Κομοτηνή: Συγκέντρωση και πορεία για τα Τέμπη πραγματοποίησε η ΑΔΕΔΥ Ροδόπης

Άλλη μία συγκέντρωση για την τραγωδία των Τεμπών πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία «Ειρήνης» της Κομοτηνής.

Στο κάλεσμα του Νομαρχιακού Τμήματος Ροδόπης της ΑΔΕΔΥ, ανταποκρίθηκαν, ο σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ροδόπης, ο ενιαίος σύλλογος δημοτικών υπαλλήλων Ροδόπης, ο σύλλογος γυναικών Ροδόπης, φοιτητές και μαθητές.

Μεταξύ άλλων τονίστηκε: «Να αναδειχτούν οι πραγματικές αιτίες του δυστυχήματος.  Να αποδοθούν όλες οι ευθύνες, και δικαιοσύνη. Να δυναμώσει ο αγώνας για: σύγχρονες, ασφαλείς, τακτικές, φτηνές, αποκλειστικά δημόσιες σιδηροδρομικές μεταφορές, για μέτρα υγείας και ασφάλειας σε όλους τους χώρους δουλειάς, για συλλογικές συμβάσεις εργασίας και σταθερό ημερήσιο χρόνο δουλειάς, για αυξήσεις στους μισθούς, για επαναφορά 13ου και 14ου μισθού».

Ακολούθησε πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Εξάλλου, χθες, ανάλογες κινητοποιήσεις, πραγματοποίησαν, το μεσημέρι, φοιτητές και μαθητές, και το βράδυ, η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κομοτηνής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος