Κομοτηνή: Στροφή στις μαχητικές τέχνες με “οδηγό” τις διακρίσεις του Β. Χριστόπουλου

Στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Αμπού Ντάμπι, όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου μέχρι και τις 11 Νοεμβρίου βρέθηκε από την Κομοτηνή ο Βαγγέλης Χριστόπουλος κατακτώντας την 4η θέση. Αθλητής της Budo Academy FIGHTERS ξεκίνησε ικανοποιημένος από την προετοιμασία του και επέστρεψε με αυτή τη σημαντική διάκριση.

Κομοτηνή: Στροφή στις μαχητικές τέχνες με “οδηγό” τις διακρίσεις του Β. Χριστόπουλου“Οι λεπτομέρειες και μια μικρή ατυχία του στέρησαν το μετάλλιο” λένε οι άνθρωποι που τον συντροφεύουν χρόνια στην προσπάθειά του αυτή. «Είναι μια από τις καλύτερες διοργανώσεις που γίνονται αυτή την περίοδο» δήλωσε ο κος Πάρις Μαρινέλλης, ο προπονητής του μην κρύβοντας την ικανοποίησή του από το υψηλό επίπεδο του αθλητή του. «Ήταν δύσκολα ειδικά τις πρώτες μέρες της Πανδημίας για την προετοιμασία μας. Αλλάξαμε πάρα πολλά στο παιχνίδι μας γι αυτό το παγκόσμιο. Δεν κρατήσαμε κάτι ίδιο με τις προηγούμενές εμφανίσεις μας» είπε υποσχόμενος ότι η προσπάθεια τόσο του Βαγγέλη όσο και των υπολοίπων αθλητών θα συνεχιστεί για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Όσον αφορά στη στροφή που σημειώνεται στις Μαχητικές Τέχνες ο κος Μαρινέλλης σημείωσε χαρακτηριστικά «Δεν πολεμάμε μαχόμαστε. Ο κόσμος έχει στραφεί γιατί η εποχή μας είναι πάρα πολύ δύσκολη και θέλουν τα παιδιά τους να έχουν εφόδια ώστε να προστατεύσουν τη σωματική τους ακεραιότητα και μερικές φορές και τη ζωή τους, αν χρειαστεί» προσθέτοντας πως παίρνουν «Ψυχικά και σωματικά εφόδια για όλη τους τη ζωή».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος