Κομοτηνή: Στον Μεθοριακό Σταθμό της Νυμφαίας ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ

O Πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας, επισκέφθηκε σήμερα (18-05-2021) τον μεθοριακό σταθμό Νυμφαίας, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με βουλευτές, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Στρατού και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κομοτηνή: Στον Μεθοριακό Σταθμό της Νυμφαίας ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ

Η επίσκεψη είχε ως βασικό σκοπό την επιτόπια αξιολόγηση των υποδομών που δημιουργήθηκαν με ταχύτατες διαδικασίες και με τη συνεργασία όλων των συναρμόδιων, προκειμένου τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ να έχουν τη δυνατότητα να διενεργούν τους απαραίτητους δειγματοληπτικούς ελέγχους rapid test για COVID-19, στο συγκεκριμένο συνοριακό σταθμό, ειδικά εν όψει της φετινής τουριστικής περιόδου.

Κομοτηνή: Στον Μεθοριακό Σταθμό της Νυμφαίας ο πρόεδρος του ΕΟΔΥΟ κ. Αρκουμανέας δήλωσε: «Το άνοιγμα του τουρισμού και των πυλών εισόδου της χώρας γίνεται οργανωμένα και πάντα βάσει του συνολικού σχεδιασμού. Η ασφάλεια και η προστασία της δημόσιας υγείας παραμένει προτεραιότητα μας».

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι: Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ροδόπης Αντώνης Γραβάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης: Νίκος Τσαλικίδης, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης, ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης, ο Υποδιοικητής Δ’ Σ.Σ. Άγγελος Χουδελούδης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης Μιχάλης Σεβδυνίδης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος