Τον πρώην διοικητή, Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Καραμανίδη και το νέο διοικητή της ΧΧΙ Ταξιαρχίας Ιππικού «Πίνδος», Ταξίαρχο Αντώνη Θεοδοσιάδη, υποδέχθηκε το πρωί της Τετάρτης ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, Νικόλαος Τσαλικίδης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Ταξίαρχο κ. Καραμανίδη για την άριστη συνεργασία με την ΠΕ Ροδόπης, επισημαίνοντας ότι ήταν αρωγός σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης για την περιοχή. Ευχήθηκε στον νέο διοικητή Ταξίαρχο κ. Θεοδοσιάδη να συνεχίσει με αντίστοιχη αφοσίωση και συνέπεια, διαβεβαιώνοντας ότι τόσο η Περιφέρεια ΑΜ-Θ όσο και η Π.Ε. Ροδόπης συνεργάζεται πάντα με τις Ένοπλες Δυνάμεις, προς όφελος της κοινωνίας και των πολιτών.
Ο κ. Τσαλικίδης προσέφερε στους Ταξίαρχους το ιστορικό -φωτογραφικό λεύκωμα VIA EGNATIA, έκδοση της Περιφερειακής Ενότητας, αφιερωμένη στην Εκατοστή Επέτειο από την Απελευθέρωση της Κομοτηνής και της Θράκης.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος