Κομοτηνή: Στο 21ο Συνέδριο Ψυκτικών Ελλάδος ο Δημ. Χαρίτου

Το 21ο Συνέδριο Ψυκτικών Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου στην Κομοτηνή και διοργανώθηκε από το Σωματείο Αδειούχων Ψυκτικών Θράκης σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ψυκτικών Ελλάδος πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή.

Κομοτηνή: Στο 21ο Συνέδριο Ψυκτικών Ελλάδος ο Δημ. ΧαρίτουΓιορτάζοντας και τα 20 χρόνια από ίδρυση της Ομοσπονδίας Ψυκτικών συζητήθηκαν τα αιτήματα και οι διεκδικήσεις του κλάδου για την αναβάθμιση της θέσης και του ρόλου του ψυκτικού.

Στην αναγκαιότητα κύρωσης από τη Βουλή του ευρωπαϊκού κανονισμού 517 για τα επαγγελματικά τους δικαιώματα, αναφέρθηκε ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Χαρίτου στο χαιρετισμό του.

«Ο δικός σας κλάδος, όπως και το σύνολο του επαγγελματικού κόσμου, πλήρωσαν βαρύ τίμημα αυτά τα 10 χρόνια της οικονομικής και της πανδημικής κρίσης που είναι σε εξέλιξη. Σχεδόν 300.000 μικρές επιχειρήσεις σταμάτησαν τη λειτουργία τους, ενώ το αίσθημα της αβεβαιότητας και της ανασφάλειας για την επαγγελματική επιβίωση κυριαρχεί σήμερα σε ένα μεγάλο μέρος των αυτοαπασχολούμενων», δήλωσε ο βουλευτής.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος