Κομοτηνή: Στη Βουλή το θέμα των βιολογικών καλλιεργητών

Ερώτηση προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα τις «Εκτός της νέας πρόσκλησης του Μέτρου 11 “Βιολογικές Καλλιέργειες”, οι βιοκαλλιεργητές της πρόσκλησης του 2019» υπογράφουν (και) οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης και Ξάνθης, Δημήτρης Χαρίτου και Ζεϊμπέκ Χουσεΐν.

Κομοτηνή: Στη Βουλή το θέμα των βιολογικών καλλιεργητώνΌπως τονίζουν, μένουν εκτός της νέας πρόσκλησης βιολογικών οι βιοκαλλιεργητές του 2019. Πρόκειται για 2.297 δικαιούχους ενταγμένους στη Δράση 11.1.1 τριετίας.

«Οι παραγωγοί αυτοί εξακολουθούν και έχουν υποχρεώσεις του προγράμματος που λήγει στις 31/5/2022 και άρα σύμφωνα με τον όρο του Άρθρου 7 της ανωτέρω ΚΥΑ, αποκλείονται και δεν μπορούν να υποβάλουν Αίτηση Στήριξης με τη νέα πρόσκληση που αναμένεται να εκδοθεί τον Φεβρουάριο του 2022».

Όπως σημειώνεται στο κείμενο της ερώτησης: «Στην πρόσκληση με βάση την οποία εντάχθηκαν οι 2.297 αυτοί βιοκαλλιεργητές, δινόταν και δεν αποκλειόταν η δυνατότητα παράτασης μετά τη λήξη της αρχικής περιόδου και μετά από σχετική πρόσκληση».

Διαβάστε εδώ:2022-01-12 Ερώτηση για αποκλεισμό βιοκαλλιεργητών

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος