Κομοτηνή: Στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων ο Μητροπολίτης

Την Παρασκευή στη μία το μεσημέρι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία της Δ΄ Στάσεως των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στη Σχολή Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής και στις επτά το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στον Ιερό Ναό της Tου Θεού Σοφίας Κομοτηνής.

Επίσης, την Κυριακή το πρωί ο Σεβασμιώτατος θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής και θα αναπέμψει επιμνημόσυνη δέηση έμπροσθεν του μνημείου εντός του περιβόλου του Ιερού Ναού υπέρ αναπαύσεως των θυμάτων της Γενοκτονίας του Θρακικού Ελληνισμού και της Ανατολικής Ρωμυλίας.

Στις έξι το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Κατανυκτικού Εσπερινού της Δ΄ Κυριακής των Νηστειων στον Ιερό Ναό της Tου Θεού Σοφίας Κομοτηνής, κατά την διάρκεια του οποίου θα ομιλήσει ο αἰδεσιμ. Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Παπαβέργος, Ἐφημέριος Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Κομοτηνής, με θέμα: «Ὁ Ἅγιος Ἰωάννης της Κλίμακος οδοδείκτης της προς τον ουρανό αναβάσεώς μας».

Την Τρίτη, 13-04-2021, στις 6:00 μ.μ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θά ἱερουργήσει κατά τήν Θεία Λειτουργία τῶν Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ἱερό Ναό Ἁγίου Γεωργίου Χαμηλού. Και την Τετάρτη, 14-04-2021, την ίδια ώρα στις 6:00 μ.μ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης θά ἱερουργήσει κατά τήν Θεία Λειτουργία τῶν Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στόν Ἱερό Ναό Ἁγίων Κωνσταντίνου καί Ἑλένης Θρυλορίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος