Κομοτηνή: Στη Μόσχα οι προπονητές του Γιν Γιανγκ

Array

Στη Μόσχα βρέθηκαν δύο μέλη του Αθλητικού Συλλόγου Γιν Γιανγκ Κομοτηνής παίρνοντας μέρος στο 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα International Martial Arts STENKA ανδρών – γυναικών. Πρόκειται για τους Δήμητρα Μουσχάκη και Ευθύμιο Δημητρακόπουλο. Εκτός από την διοργανώτρια χώρα, τη Ρωσία στους αγώνες πήραν μέρος 20 χώρες μεταξύ αυτών οι: Γαλλία, Ιαπωνία, Μαλαισία, Κίνα, Ελβετία, Γερμανία και Ιταλία.

Κομοτηνή: Στη Μόσχα οι προπονητές του Γιν Γιανγκ«Παρακολουθήσαμε το τεχνικό σεμινάριο στο οποίο εκτός των άλλων διδασκόντων, δίδαξε και ο Ιάπωνας πρωταθλητής ΜΜΑ, MATSUNE RYOTA» δηλώνει η κα Μουσχάκη που με τον συνάδελφό της
διαιτήτευσαν στο STENKA WORLD SENIOR CHAMPIONSHIPS 2016. «Γυρίσαμε με τις καλύτερες εντυπώσεις από την όλη διοργάνωση. Αθλητικά, από την συμπεριφορά αθλητών και θεατών κατά την διάρκεια του Πρωταθλήματος, από το κατάλληλο στάδιο για πολεμικές τέχνες , κατασκευασμένο αποκλειστικά για αυτό το σκοπό, αλλά και από την άψογη φιλοξενία, που περιλάμβανε έως και ξενάγηση στη χιονισμένη πόλη της Μόσχας, αλλά και παραδοσιακά μπαλέτα» δηλώνει μην κρύβοντας τον ενθουσιασμό της. «Η συμπεριφορά των αθλητών και των θεατών εντός του γηπέδου ήταν άψογη, μόνο χειροκροτούσαν. Οι Έλληνες, ίσως, και λόγω της πίεσης των τελευταίων χρόνων βγάζουν τα νεύρα τους όπου μπορούν, κακώς βέβαια, αλλά αυτό γίνεται .»

Κομοτηνή: Στη Μόσχα οι προπονητές του Γιν Γιανγκ«Είναι οι προσπάθειες των πολλών ετών» δηλώνει η κα Μουσχάκη για τις σημαντικές διακρίσεις των αθλητών της σημειώνοντας πως στον αθλητισμό σπουδαίο ρόλο διαδραματίζει ο «καλός λόγος», η εμψύχωση. 26 αθλητές πήραν 5 χρυσά, 8 αργυρά και 18 χάλκινα. Και οι 26 έφυγαν χαρούμενοι από το γήπεδο. Ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι. Παίζουμε αγώνες. Πάμε για να χαρούμε όχι για να παίξουμε ξύλο. Πάμε να δείξουμε τις ικανότητές μας με βάση τη δουλειά που έχουμε κάνει στις προπονήσεις. Είναι σημαντικό να ανταμείβεται αυτός που προσπαθεί.»

Όπως η κα Μουσχάκη δηλώνει: «Δεν πρέπει να εφησυχάζουμε. Οι εξελίξεις τρέχουν. Οι άνθρωποι έχουμε να μάθουμε πολλά στη ζωή μας, μέχρι το τελευταίο λεπτό μαθαίνουμε, οπότε πρέπει να προχωράμε μπροστά .»

Κομοτηνή: Στη Μόσχα οι προπονητές του Γιν ΓιανγκΣτις 5 Νοεμβρίου στις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος εξελέγη μέλος του ΔΣ η γραμματέας του Συλλόγου Γιν Γιάνγκ, η κα Πασχαλίδου Κυριακή. «Έχουμε έναν άνθρωπο στην Κομοτηνή, από την Ομοσπονδία, πράγμα σπάνιο. Μπορεί η διοίκηση πια να ασχοληθεί με την ανάπτυξη του αθλήματος» δηλώνει ικανοποιημένη. Όσον αφορά στη στήριξη των προσπαθειών των αθλητών και των προπονητών από τους φορείς και τις αρχές σημειώνει “Δεν γνώριζα ότι μπορεί να πάρει βοήθεια κάποιος αθλητής από το Δήμο για να συμμετάσχει σε πρωταθλήματα. Το διάβασα πρόσφατα στις εφημερίδες. Δυστυχώς ένας δικός μας αθλητής, ενώ θα μπορούσε να συμμετάσχει στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Παγκρατίου στην Ιταλία δεν συμμετείχε. Έχουμε προς το παρόν στήριξη σε πρακτικά θέματα μόνο από την κ. Λιβεριάδου».

Το πρώτο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου που θα γίνει στη Ροδόπη θα το αναλάβει, με απόφαση της Ομοσπονδίας, ο Σύλλογος Γιν Γιάνγκ. Το πιθανότερο είναι να διεξαχθεί 1 με 2 Νοεμβρίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος