Κομοτηνή: Στα γραφεία του ΤΕΕ Θράκης ο πρόεδρος της Δ.Ε.Δ.Α.

Συνάντηση στα γραφεία του ΤΕΕ Θράκης είχε ο πρόεδρός του, Δημήτριος Λουρίκας, με τον πρόεδρο της Δημόσιας Επιχείρησης Δικτύων Διανομής Αερίου (Δ.Ε.Δ.Α.), Βασίλη Κοτρώνη.

Στη συζήτηση που ακολούθησε, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του ΤΕΕ, έγινε μια πλήρης ενημέρωση από την πλευρά του Προέδρου της Δ.Ε.Δ.Α. γενικά για το έργο της παροχής φυσικού αερίου στη Θράκη και ειδικότερα για την πορεία των εργασιών. Τονίσθηκε και από τις δύο πλευρές η σημασία του ρόλου του μηχανικού στα πλαίσια της ασφάλειας, από τη μελέτη σύνδεσης μέχρι τα πιστοποιημένα συνεργεία, σε όλα τα στάδια του έργου.

Αποφασίσθηκε η συν-διοργάνωση μεταξύ ΤΕΕ Θράκης & Δ.Ε.Δ.Α. ενημερωτικών ημερίδων, στα μέσα Οκτωβρίου, για όλους τους μηχανικούς που επιθυμούν να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Στη συζήτηση παρευρέθηκαν επίσης η πρόεδρος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ Θράκης, Ζωή Κοσμίδου, ο αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής, Μιχαήλ Κούγκουλος, τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, Αδαμάντιος Παπαδόπουλος, Βασίλειος Πολιτειάδης και  Παντελής-Μάριος Σοφιανός, το μέλος της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, Ιωάννης Βεζυργιαννίδης και μέλη των Μονίμων Επιτροπών του Τμήματος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ