Κομοτηνή: Σοφία Σακοράφα: “Το ΜΕΡΑ25 δεν πρόδωσε τον Ελληνικό λαό”

Σε περιοχές της Ροδόπης-Φιλλύρα και Σάππες περιόδευσε το απόγευμα η επικεφαλής του Ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΜΕΡΑ 25, Σοφία Σακοράφα.

Κομοτηνή: Σοφία Σακοράφα: “Το ΜΕΡΑ25 δεν πρόδωσε τον Ελληνικό λαό”

Νωρίτερα παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Η κ. Σακοράφα σημείωσε πως το ΜΕΡΑ 25 δεν πρόδωσε αυτούς που το εμπιστεύθηκαν, έκανε αντιπολίτευση στη Βουλή ασκώντας μεν κριτική και κάνοντας και προτάσεις, ξεκαθαρίζοντας πως σαν κόμμα δεν ενδιαφέρονται για τα αξιώματα, αλλά για τις λύσεις των προβλημάτων του Ελληνικού Λαού.

Έκανε ανάλυση των προτάσεων ηλεκτρονικών συναλλαγών «Δήμητρα», υποστηρίζοντας πως την συγκεκριμένη πρόταση την κατέβασαν στην Βουλή και την ανέπτυξαν από το 2020, απλά τώρα η ΝΔ δαιμονοποίησε την πρόταση και προσπαθεί να φοβίσει το λαό.

«Είναι ανοησία να πιστεύει κάποιος πως μιλάμε για κλείσιμο τραπεζών και για άλλο νόμισμα. Ξεκάθαρα λέμε πως μπορούν οι πολίτες με το ΑΦΜ τους να κάνουν τις συναλλαγές τους σε ευρώ και μέσω αυτού το προγράμματος θα παρακάμπτονται οι Τράπεζες, οι οποίες από όλες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές παίρνουν προμήθεια, η οποία έφτασε το 2021 τα 2 δις ευρώ. Εμείς λέμε πως αυτά τα χρήματα ανήκουν στους πολίτες που τα υφαρπάζει η τράπεζα και πως από τον ανταγωνισμό που θα προκύψει,-μεταξύ των Τραπεζών- οι πολίτες μόνο ωφελημένοι θα είναι. Τους καλώ όλους να διαβάσουν τι περιλαμβάνει το μέτρο «Δήμητρα», γιατί όσοι τα λένε αυτά δεν το έχουν διαβάσει», τόνισε η κ. Σακοράφα.

Τα βέλη της σκληρής κριτικής που άσκησε εξαπολύθηκαν σε όλα τα κόμματα, ζητώντας από αυτά να τοποθετηθούν για τους πλειστηριασμούς, το χρηματιστήριο ενέργειας και τις αυξήσεις των μισθών 3-4% χωρίς να λαμβάνουν υπ’ όψιν τους τον τρεχούμενο πληθωρισμό.

«Δεν μπορούν να προκύψουν συνεργασίες τις τρεις μέρες των διερευνητικών εντολών. Η συμφωνία θα έπρεπε να προκύψει τώρα σε προγραμματική βάση και να γνωρίζει ο Ελληνικός λαός πως θα πορευθεί η προοδευτική κυβέρνηση. Αλλιώς τις τρεις ημέρες, δεν θα γίνει η συμφωνία τουλάχιστον σε 3 πράγματα που λέμε, αλλά θα …τοποθετούνται απλώς οι υπουργοί και θα μοιράζονται τα οφίκια», υποστήριξε καταλήγοντας η κ. Σακοράφα.

Στο τέλος της συνέντευξης παρουσιάστηκαν και οι υποψήφιοι Βουλευτές του κόμματος στη Ροδόπη, Νασρήν Χασάνογλου, Δικηγόρος, Χρήστος Καλαμπούκας, Κτηνοτρόφος, Στέλιος Κολτσίδης υπεύθυνος εστίασης και Αλή Μπουλμπουλ, Πολεοδόμος.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κ. Σακοράφα με την περιοδεία της στην Κομοτηνή, έδωσε και το παρών στις εκδηλώσεις των Ελευθερίων της πόλης, εκπροσωπώντας το κόμμα της.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος