Κομοτηνή: Σε τριάντα τρείς κάδους τα μεταχειρισμένα είδη ένδυσης και υπόδησης

Με αργούς, αλλά σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η προσπάθεια συλλογής μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης υπόδησης στην Κομοτηνή. Δεν είναι λίγοι οι κάτοικοι της πόλης, άτομα όλων των ηλικιών που επιλέγουν να πάρουν μέρος στην ανακύκλωση χρησιμοποιημένων ειδών με αυτόν τον τρόπο. Έτσι, καθημερινά οι ειδικοί κάδοι “γεμίζουν” με το ίδιο μήνυμα: “Αδειάζοντας τις ντουλάπες μας και προστατεύουμε το περιβάλλον”.

Εβδομήντα τρεις χιλιάδες τριακόσια τριάντα δύο (73.332) κιλά μεταχειρισμένων ειδών ένδυσης, υπόδησης και κλωστοϋφαντουργικών υλικών έχουν συλλεχθεί μέχρι στιγμής για το έτος 2022 από το Δήμο Κομοτηνής.

Κομοτηνή: Σε τριάντα τρείς κάδους τα μεταχειρισμένα είδη ένδυσης και υπόδησηςΑυτή τη στιγμή στην Κομοτηνή είναι τοποθετημένοι 33 κάδοι συνολικά.

Σύμφωνα με την εταιρεία σε συνεργασία με το Δήμο και κατόπιν έγκρισής του θα εγκατασταθούν 25-30 κάδοι επιπλέον εντός της Κομοτηνής και σε κάποιες μεγάλες κοινότητες.

Αυτή τη στιγμή στο Τμήμα Καθαριότητας του δήμου Κομοτηνής εργάζονται ογδόντα οκτώ (88) μόνιμοι υπάλληλοι.
Επίσης, οκτώ άτομα με σύμβαση οκτάμηνη (8μηνη) η προσπάθεια των οποίων ενισχύεται από τη δουλειά των εργαζομένων του ΟΑΕΔ.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος