Κομοτηνή: Σε φθινοπωρινούς ρυθμούς η αγορά

Την ικανοποίησή του για την κίνηση που σημειώθηκε κατά τη θερινή περίοδο στα καταστήματα ένδυσης και υπόδησης της Κομοτηνής σημείωσε ο Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Κομοτηνής, κος Γιώργος Κασάπης. Όπως είπε, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (23-9-2021), οι ιδιοκτήτες και οι εργαζόμενοι μπόρεσαν και άντεξαν στα νέα δεδομένα που δημιούργησε η πανδημία.

Σύμφωνα με τον κ. Κασάπη, οι προσφορές των καταστηματαρχών συνεχίζονται και τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου, προσελκύοντας και τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που σιγά-σιγά καταφθάνουν στην πόλη. Σε αυτό το σημείο τόνισε ότι η αγορά της Κομοτηνής στηρίζεται πάντα στους ντόπιους κατοίκους, προσθέτοντας ότι οι Ροδοπίτες ήταν εκείνοι που βοήθησαν την αγορά στη δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας.

Ο κ. Κασάπης σημείωσε ότι στους κόλπους των καταστηματαρχών είναι υψηλό το ποσοστό της εμβολιαστικής κάλυψης, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από την τήρηση των προστατευτικών μέτρων τόσο από τους συναδέλφους του, όσο και από τους πελάτες. Μάλιστα δεν παρέλειψε με αφορμή την άνοδο των κρουσμάτων κορονοϊού στη γειτονική Ξάνθη να ζητήσει από τους κατοίκους της περιοχής να συνεχίσουν να είναι προσεκτικοί τηρώντας απαρέγκλιτα τα μέτρα.

Τέλος, ο κος Κασάπης σημείωσε ότι η αγορά συνεχίζει να λειτουργεί με το ίδιο ωράριο τις πρωινές ώρες (08:30-14:30), παραμένοντας ανοιχτή και τρία απογεύματα την εβδομάδα (Τρίτη-Πέμπτη και Παρασκευή).

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος