Κομοτηνή: Σχολικά είδη στα Παιδικά Χωριά SOS

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος, επισκέφτηκαν σήμερα (22/9) αντιπροσωπεία της «Σύμπραξης Προοπτικής» με τον επικεφαλής Αντώνη Γραβάνη και τις Δημοτικούς Συμβούλους  Τσιμπιρίδου Δήμητρα, Κουτσογιάννη Κρίστα και Ναβροζίδου Αθηνά.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η δωρεά σχολικών ειδών έπειτα από τη δημόσια πρόσκληση του Κέντρου και τη δράση « Καινούρια Χρονιά.. Καινούρια Σχολικά.!».

Στο πλαίσιο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του επιστημονικού προσωπικού, αναπτύχθηκε συζήτηση που αφορούσε τις ανάγκες του κέντρου, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι συνθήκες τα τελευταία δυο χρόνια.

Ο κ. Γραβάνης Αντώνης μετά την συνάντηση δήλωσε:

«Είναι υποχρέωση όλων μας, ως ενεργοί πολίτες και ως Τοπική Αυτοδιοίκηση να στηρίξουμε την λειτουργία όλων των αντίστοιχων κοινωνικών δομών.
Διαπιστώσαμε ότι, στο Κέντρο Στήριξης Κομοτηνής γίνεται ένα σπουδαίο έργο με την συμβολή της επιστημονικής ομάδας, της Τοπικής Διοικούσας και υπό την επίβλεψη του Οργανισμού των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος. Πρόκειται πραγματικά για μια αξιέπαινη προσπάθεια που γίνεται αθόρυβα και μεθοδικά τα τελευταία δώδεκα χρόνια.
Τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε. Προσωπικά δεσμεύομαι να λάβω πρωτοβουλίες για την περαιτέρω στήριξη της όλης προσπάθειας.»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος