Κομοτηνή: “Έξυπνες” εκδηλώσεις για τη μετά Covid εποχή στα σχέδια των επαγγελματιών

Έτοιμοι να περάσουν στην «αντεπίθεση» είναι οι επαγγελματίες στο χώρο της εστίασης, της διασκέδασης και της αναψυχής. Με το τελείωμα της Πανδημίας, κάτι που εύχονται όπως λένε να έχει συμβεί μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού, θα υλοποιήσουν μια σειρά από δράσεις που θα στοχεύουν στην εξωστρέφεια και στην προσέλκυση επισκεπτών.

Κομοτηνή: “Έξυπνες” εκδηλώσεις για τη μετά Covid εποχή στα σχέδια των επαγγελματιών
Ο κος Νίκος Παπακωνσταντίνου

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Νίκο Παπακωνσταντίνου, αιρετό σύμβουλο και επαγγελματία στο χώρο της αναψυχής, οι κινήσεις που θα δρομολογήσει ο κλάδος τους θα επιδιωχθεί να πραγματοποιηθούν με τη συνεργασία της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Παιδείας και Αθλητισμού. Η αναθέρμανση του κλίματος και η τόνωση της τοπικής οικονομίας είναι κάτι που επιδιώκουν όλοι είπε ο κος Παπακωνσταντίνου.
Μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (14-2-2022) σημείωσε ότι αυτό που έχουν να περιμένουν οι κάτοικοι της περιοχής θα είναι σίγουρα εκδηλώσεις, έκανε μάλιστα λόγο για «έξυπνες» εκδηλώσεις. Και ανέφερε ως παράδειγμα την πραγματοποίηση καμπάνιας το Σεπτέμβριο για την ενημέρωση των νέο-εισερχόμενων φοιτητών, αλλά και event που θα δίνουν το δέλεαρ να επισκεφτούν ξανά την πόλη φοιτητές που κάποτε σπούδαζαν στην Κομοτηνή. Μιλώντας μάλιστα με παραδείγματα σημείωσε τα φθηνά καταλύματα, τις ειδικές τιμές στις εξόδους τους, στις αγορές τους κ.α. «Να τους προσφέρουμε δηλαδή φθηνά re-union» είπε ο κος Παπακωνσταντίνου μιλώντας για το: «welcome» στους νέους και για το «reunion» των παλιών αποφοίτων. Κάτι που όπως είπε είναι «πολύ καλό» να γίνει σε συνεννόηση με τον Εμπορικό Σύλλογο ώστε «η πόλη να πάρει μια νέα πνοή, στην αρχή της νέας σεζόν, το Σεπτέμβριο».
Όπως πρωτοβουλίες τέτοιες δεν θα λείπουν και κατά τη διάρκεια της χρονιάς σε συνεργασία με τη Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού που θα στοχεύουν στην προβολή  της Κομοτηνής με στόχο πάλι την προσέλκυση επισκεπτών. Άλλωστε, όπως ανέφερε ο κος Παπακωνσταντίνου είναι ένας τόπος που συνδυάζει πάρα πολλά.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος