Κομοτηνή-“Περιφερειακή Σύνθεση”: Διεκπεραιωτική για την Περιφερειακή Αρχή η συνεδρίαση του Π/Σ

“Διεκπεραιωτική” χαρακτηρίζει τη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου αν.Μ.Θ. η Περιφερειακή Παράταξη με επικεφαλής τον Χριστόδουλο Τοψίδη, “Περιφερειακή Σύνθεση”. Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση: “Παρά τα πολύ σοβαρά θέματα που έθεσε η παράταξή μας με την μορφή επερωτήσεων, οι απαντήσεις που λάβαμε απείχαν μακράν από την ουσία και τις ανάγκες τις πραγματικότητας”.

Η ανακοίνωση “στέκεται” στα ερωτήματα που έθεσε τόσο ο κος Τοψίδης χθες, όσο και οι Π/Σ της παράταξής του που πήραν το λόγο, ανάμεσα στα οποία και η πεσμένη γέφυρα του Κομψάτου στη Ροδόπη. (Ερωτήματα τέθηκαν και για: την πεσμένη γέφυρα της Καβάλας, αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί με τα αντιπλημμυρικά έργα στον Έβρο).

“Οι απαντήσεις που πήραμε ήταν γενικόλογες και τυπικές. Τόσο για τον Χρ. Μέτιο, όσο και για τους αρμόδιους αντιπεριφερειάρχες η ευθύνη βρίσκεται κάπου ανάμεσα στην ελληνική γραφειοκρατία, την έλλειψη προσωπικού και στο … σύμπαν ευρύτερα, αλλά η διοίκησή τους δεν φέρει ποτέ καμία ευθύνη και για κανένα θέμα!” σημειώνεται στο ίδιο κείμενο.
Διαβάστε εδώ:1012021_ΔΤ_ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ_ΠΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος