Κομοτηνή: “Ο άνθρωπος του Θεού” της Γελένα Πόποβιτς στον Θερινό Κινηματογράφο

Η ταινία “Ο άνθρωπος του Θεού” της Γελένα Πόποβιτς στο Θερινό Κινηματογράφο Κομοτηνής για οκτώ προβολές. Μια ελληνική ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία της Γελένα Πόποβιτς με τον Άρη Σερβετάλη, Τάνια Τρύπη, Γιάννη Στάνκογλου κ.α.

Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας :
Η δημοτικότητα του Νεκτάριου Κεφάλα, Μητροπολίτη Πενταπόλεως, προκαλεί τη ζήλια των κληρικών στην Αλεξάνδρεια. Από φόβο ότι θα γίνει ο επόμενος Πατριάρχης Αιγύπτου, ο κλήρος τον δυσφημίζει με αποτέλεσμα να του στερήσουν την ιερατική του ιδιότητα και να τον εξορίσουν από την Αίγυπτο. Στην Αθήνα πια, χάρη στην εξελιγμένη παιδαγωγική του τακτική γίνεται ξακουστός και κοσμαγάπητος και την ίδια εποχή επιδίδεται σε σπουδαίο συγγραφικό έργο. Όμως ο φόρτος εργασίας τον καταπονεί και αποφασίζει να αποσυρθεί στην Αίγινα. Ξαναχτίζει ένα ερειπωμένο μοναστήρι με τα ίδια του τα χέρια και χάρη στη φήμη του το μοναστήρι μεγαλώνει. Η Mονή όμως δεν αναγνωρίζεται ποτέ, ενώ ο Άγιος Νεκτάριος κατηγορείται άδικα για ανηθικότητα. Στο Αρεταίειο νοσοκομείο λίγο πριν το τέλος του, θα κάνει το τελευταίο του θαύμα

Η ταινία είναι κατάλληλη

Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν ως εξής:
Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου στις 20:00 και στις 22:00
Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου στις 20:00 και στις 22:00
Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου στις 20:00 και στις 22:00
Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου στις 20:00 και στις 22:00 .

Γενικές πληροφορίες και οδηγίες για τις προβολές από τους υπεύθυνους του ΔΠΘ:
• Οι προβολές θα ξεκινούν στις 20:00 και στις 22:00
• Το ταμείο στην είσοδο του θεάτρου θα ανοίγει στις 1 ώρα πριν από κάθε προβολή.
• Τιμή Εισιτηρίου 5 ευρώ.
• Προπώληση εισιτηρίων από τα γραφεία του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι (πλαϊνή είσοδος επί της Γ.Κονδύλη 30) εργάσιμες ημέρες και
από τις 8 έως τις 10 το βράδυ από το ταμείο του Θερινού Θεάτρου για τις 14,15,16,17 και 20 Σεπτεμβρίου 2021.
• Ηλεκτρονικό εισιτήριο : • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ https://www.ticketservices.gr/event/dipethe-komotinis-o-anthropos-tou-theou/
• Άνεργοι, ΑΜΕΑ : είσοδος ελεύθερη με την επίδειξη κάρτας στο ταμείο στον χώρο του Θερινού Κινηματογράφου
Ακόμα και οι θεατές που έχουν δωρεάν είσοδο θα πρέπει να εξυπηρετούνται από το ταμείο (ή σημεία προπώλησης) για το εισιτήριο ατελώς.

Σχετικά με την προσέλευση των θεατών παρακαλούνται οι θεατές όπως :
 εκτυπώνετε το ηλεκτρονικό σας εισιτήριο για διευκόλυνση του ελέγχου
 προσέρχεστε στο χώρο του Θερινού Θεάτρου 30 λεπτά πριν την έναρξη της κάθε προβολής
 φοράτε τη μάσκα σας σε όλους τους χώρους από την είσοδό σας στον αύλειο χώρο του θερινού θεάτρου
 ακολουθείτε τις οδηγίες και χρησιμοποιείτε τις εισόδους και τις εξόδους του θέατρου που σας υποδεικνύει το προσωπικό και οι εθελοντές του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, που θα συμβάλλουν στην καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

 Η είσοδος στο θέατρο θα γίνεται οργανωμένα από δύο εισόδους (κεντρική και ΑΜΕΑ) ανά παρέες για να αποφευχθεί ο συνωστισμός.
 Κατά τη διάρκεια της προβολής δε θα γίνεται διάλλειμα.
 Στις σειρές που επιτρέπεται να καθίσουν οι θεατές παρακαλούμε να αφήνετε δύο καθίσματα κενά από τη διπλανή παρέα. Θα συμπληρώνονται πρώτα τα κεντρικά σημεία των σειρών και μετά τα ακριανά.
 Μετά από την είσοδό σας στο θέατρο και για την τυχόν έξοδό σας κατά τη διάρκεια της προβολής ή μέχρι αυτή να ξεκινήσει, θα χρησιμοποιείτε αποκλειστικά τη βόρεια έξοδο του θερινού θεάτρου.
 Χρησιμοποιήστε και τα πλαϊνά διαζώματα για την παρακολούθηση της προβολής
 Κατά την έξοδο των θεατών στην πρώτη προβολή των 20:00 οι θεατές του πάνω διαζώματος θα φεύγουν από την βόρεια έξοδο και οι θεατές του κάτω διαζώματος (και των πλαϊνών) από την νότια ΑΜΕΑ.
 Κατά την έξοδο των θεατών από την προβολή των 22:00 οι θεατές θα φεύγουν από τις τρεις εξόδους (νότια κεντρική, ΑΜΕΑ και βόρεια)
 Παρακαλούμε η έξοδος των θεατών να γίνεται οργανωμένα ανά παρέες όπως και στην είσοδο
 Ο χώρος του Θερινού Δημοτικού Θεάτρου Κομοτηνής σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες οδηγίες χαρακτηρίζεται ως Μεικτός που σημαίνει πως είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από την είσοδο έως και την έξοδο του θεατή από τον χώρο του σινεμά.
 Όλα τα παραπάνω δύναται να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν κάθε φορά ανάλογα με τις υγειονομικές συνθήκες

.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος