Κομοτηνή: Ψυχοθηρία, το νέο ψηφιακό άλμπουμ του Γιώργου Κελεσίδη

Για το νέο του ψηφιακό άλμπουμ με τίτλο «Ψυχοθηρία…» μίλησε στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» ο Γιώργος Κελεσίδης. « Θα μπορούσε να είναι η ψυχική αλλοτρίωση από το θηρίο της αδηφαγίας και της ματαιοδοξίας» παραδέχτηκε με αφορμή σχόλιο του συνεργάτη του Βασίλη Φλώρου προσθέτοντας: «Κι όμως, είναι το θηρίο της ψυχής που φυλά τις πύλες του ασυνείδητου, το φροϋδικό “εκείνο” που ερχόμενο στο προσκήνιο γίνεται φως, αφού πρώτα έχει αγαπήσει το σκοτάδι του…» “Με Ρόδο και με αίνιγμα” η νέα δουλειά του Γιώργου Κελεσίδη για να δανειστούμε τον τίτλο από το έργο που ανεβάζει το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής όπου πάλι ο ίδιος έγραψε τη μουσική.

Κομοτηνή: Ψυχοθηρία, το νέο ψηφιακό άλμπουμ του Γιώργου ΚελεσίδηΜιλώντας με την ψυχή του ο Γιώργος Κελεσίδης παρουσίασε την πρώτη επίσημη δισκογραφική δουλειά του. «Dark Ambient και πειραματικό περιβάλλον, ένα ταξίδι που στη διαδρομή πραγματεύεται την έννοια της υπέρβασης στον ακροατή χωρίς να αναφέρει την υπέρβαση κατά λέξει» δείγμα της ταπεινότητας αλλά και της αυθεντικότητας του κου Κελεσίδη. «Το φάσμα του ήχου καλύπτει από πράα και γαλήνια τοπία μέχρι ατονικά και άρυθμα μοτίβα σκληρών ήχων, τα οποία μπορούν να ερμηνευτούν είτε σαν επιθέσεις είτε σαν μυήσεις στην ιδεολογία του δίσκου» σημείωσε ο κος Κελεσίδης κάνοντας ειδική αναφορά στο οργανολόγιο, που ποικίλει. «Από παραδοσιακά όργανα, όπως η ποντιακή και καππαδόκικη λύρα, μέχρι ηλεκτρικές κιθάρες και πλήκτρα ή ακόμη και ηλεκτρονικά όργανα δημιουργώντας μια ροή της έκφρασης μέσα από πολλά στοιχεία».

Το Αlbum κυκλοφορεί σε Digital μορφή σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και «φανερώνει» το ταλέντο και την ευφάνταστη μοναδικότητα του μουσικού κόσμου του καλλιτέχνη.
Συνέντευξη –κείμενο-φωτογραφία:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος