Κομοτηνή: Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου και ανακοίνωση της ΝΕ του ΠΑΣΟΚ για τον Ν. Κλάδο

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, που συνήλθε χθες σε τακτική συνεδρίαση δια τηλεδιασκέψεως, έπειτα από νόμιμη πρόσκληση και εισήγηση της Προέδρου του, Κλεοπάτρας Στογιαννίδου, στο άκουσμα της θλιβερής αναγγελίας του θανάτου του Νίκου Κλάδου εξέδωσε κατά πλειοψηφία το παρακάτω ψήφισμα σε ένδειξη πένθους για τον θάνατο του εκλιπόντος και ελάχιστου φόρου τιμής προς το πρόσωπό του.

Το κείμενο του ψηφίσματος έχει ως εξής:
“Το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής πληροφορήθηκε με αίσθημα θλίψης τον θάνατο του εξαίρετου συμπολίτη μας Νίκου Κλάδου, ο οποίος διετέλεσε εξέχον μέλος του, καθώς εκλεγόταν ως δημοτικός σύμβουλος από το 1979 έως και το 1986, ενώ επιπλέον, διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κομοτηνής, τη διετία 1983-1984. Ο Νίκος Κλάδος ήταν ένας άξιος πολιτικός συνομιλητής, αποτέλεσε το παράδειγμα του ενεργού πολίτη, που αγαπάει τον τόπο και τους ανθρώπους και διακρίθηκε για την οξυδέρκεια, την ευθύτητα και την εντιμότητά του. Ενεργό μέλος της κοινωνίας, τόσο επαγγελματικά όσο και πολιτικά, επιτέλεσε με συνέπεια και μαχητικότητα το έργο του, ενώ ταυτόχρονα στάθηκε άξιος οικογενειάρχης και καλός φίλος.
Ας αναπαύεται εν ειρήνη στη γη της Κομοτηνής, που αγάπησε.
Για τους λόγους αυτούς, το Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής, αποτίοντας τον ελάχιστο φόρο τιμής στον εκλιπόντα”

α π ο φ α σ ί ζ ε ι  ο μ ό φ ω ν α
“Να διατυπώσει τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του εκλιπόντος.
Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό τoυ εκλιπόντος από τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο.
Να δωρηθεί στην μνήμη του το ποσό των πεντακοσίων ευρώ στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος.
Να επιδοθεί το παρόν Ψήφισμα από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια του εκλιπόντος και να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.
Αιωνία του η Μνήμη.”

Με ανακοίνωσή της η ΝΕ του ΠΑΣΟΚ Ροδόπης αναφέρει για το θάνατο του Νίκου Κλάδου:
“Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Κλάδος, ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ Ροδόπης το 1974, Δημοτικός και Νομαρχιακός σύμβουλος για πολλά χρόνια και ενεργός κομματικά στις Νομαρχιακές Επιτροπές του Κινήματος για 30 περίπου χρόνια. Τον αποχαιρετούμε με θλίψη και σεβασμό. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος