Κομοτηνή – Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.Π: Ο νομός Ροδόπης εκπέμπει “SOS”

“Ο Νομός Ροδόπης Εκπέμπει “SOS” υποστηρίζει ο Κομοτηναίος πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων, κος Γιώργος Δημητριάδης, και εξηγεί σε σημερινή του ανακοίνωση ότι: “Ο Νομός Ροδόπης είναι ένας από τους Νομούς που το τελευταίο διάστημα χτυπήθηκαν όσο ποτέ, με αποτέλεσμα να χάσει κάθε ελπίδα ανάπτυξης του σε πολλούς τομείς, ενώ σε συνδυασμό δε με την πλήρη απαξίωση που βιώνει από την Κυβέρνηση έφτασε στο σημείο να εκπέμπει SOS”.

Παράλληλα τονίζει ότι “η Ροδόπη ανήκει στους 10 πιο φτωχούς νομούς της χώρας, βάσει των δηλωθέντων εισοδημάτων των φορολογουμένων που κατοικούν στον νομό, ενώ το μέσο ετήσιο ποσοστό ανεργίας φάνηκε να αυξάνετε κατά 13 ποσοστιαίας μονάδες μέσα σε αυτή την 10ετια”.

Ο ‘’Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων’’ προτείνει μέτρα για τον νομό -στον οποίο άλλωστε εδρεύει- που θα μπορούσαν να τον κάνουν παράδειγμα προς μίμηση. Όπως τονίζει ο κος Δημητριάδης απαραίτητη κρίνεται η χρηματοδότηση με πόρους που προέρχονται από το ταμείο ανάκαμψης και η ένταξή της άμεσα σε ειδικό καθεστώς, και να μειωθεί ο βασικός συντελεστής φορολογίας κατά 6 ποσοστιαίες μονάδες.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του προέδρου:Ο-Νομός-Ροδόπης-Εκπέμπει (2)_1632501867

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος