Κομοτηνή: Πορεία διαμαρτυρίας προς το Τουρκικό Προξενείο από το Σύλλογο Κυπρίων

Ο Σύλλογος Κυπρίων Ξάνθης θα πραγματοποιήσει πορεία διαμαρτυρίας προς το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής τη Δευτέρα 12/10/2020 και ώρα 1:00 μ.μ. Σκοπός της πορείας είναι “η καταδίκη για ακόμη μια φορά της προκλητικής κίνησης της Τουρκίας στην Αμμόχωστο.”όπως τονίζεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου.

Κομοτηνή: Πορεία διαμαρτυρίας προς το Τουρκικό Προξενείο από το Σύλλογο ΚυπρίωνΣύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση: “Ο Ερντογάν και οι εγκάθετοι του στην Κύπρο, άνοιξαν παράνομα ένα κομμάτι της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου. Ένα κομμάτι στο Βαρώσι. Και μαζί “ξερίζωσαν” άλλο ένα κομμάτι από την καρδιά και την ψυχή των Αμμοχωστιανών αλλά και όλων των Κυπρίων.”

Η προσυγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12:30 στην παλιά πρυτανεία. Την πορεία διοργανώνει η Φοιτητική Ένωση Κυπρίων Κομοτηνής, σε συνεργασία με τη Κυπριακή Ένωση Φοιτητών & Φίλων Ξάνθης, το Σύλλογο Κυπρίων Ξάνθης και το Σύλλογο Κυπρίων Ροδόπης.

“Καλούμε όλους τους φίλους μας να πορευθούν μαζί μας. Να ακουστεί η φωνή μας από την Κομοτηνή μέχρι την Αμμόχωστο.” τονίζει η πρόεδρος του Συλλόγου Κυπρίων Ξάνθης κα Ελένη Χατζηγεωργίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος