Κομοτηνή: Πολύτεκνη μητέρα καθαρίζει τα δύο Πάρκα της πόλης

Δεκατέσσερα χρόνια εργάζεται στο Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Κομοτηνής η κα Αναστασία Λαζαρίδου. «Χρειαζόμουν μια δουλειά, η δουλειά δεν είναι ντροπή. Είναι ωραίο να προσφέρεις κάτι και να το εκτιμά ο κόσμος» δήλωσε σε ένα διάλειμμα της δουλειάς της. ‘Όπως είπε, μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (12-5-2021), «Τα ωράρια είναι πολύ καλά, οπότε είναι κι αυτός ένας καλός λόγος να αγαπήσεις αυτό που κάνεις. Για παράδειγμα εργασία από τις 06:30 έως τις 12:00 τα πρωινά.»

Όσον αφορά στις αντιδράσεις του κόσμου; «Άλλος περνά και δεν σε βλέπει, άλλος σου λέει μπράβο. Πάνω από όλα, όμως, θα πρέπει να σου αρέσει αυτό που κάνεις, αν είσαι ευτυχισμένος εσύ, κάνεις και τους άλλους ευτυχισμένους».

Κομοτηνή: Πολύτεκνη μητέρα καθαρίζει τα δύο Πάρκα της πόλης
Την ώρα της δουλειάς στο άλσος Πάρκο της Περιφέρειας

Σύμφωνα με την κα Λαζαρίδου είναι σημαντικό ο εργαζόμενος να ξεπερνά ό,τι τον ενοχλεί και να συνεχίζει την προσπάθεια. «Ο κόσμος θέλει να νιώσει καλύτερα. Την περίοδο της Πανδημίας τα καλάθια ήταν γεμάτα, όπως και τα πάρκα. Όμως καταλαβαίναμε την ανάγκη του  να βγει έξω και προσπαθούσαμε κι εμείς να είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρά.»
Μιλώντας για τη “συντροφιά” της την ώρα της δουλειάς σημειώνει: το ραδιόφωνο, τη μουσική και τις σκέψεις, « πολλές σκέψεις»  χαμογελά και προσθέτει:  «Τα όνειρα μου έγιναν πραγματικότητα, έχω 4 παιδιά, δικό μου σπίτι και δουλειά. Έχω ό,τι καλύτερο χρειάζομαι και σαν άνθρωπος είμαι ευτυχισμένη»  συνεχίζοντας τη δουλειά.
Ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος