Κομοτηνή: Πολιτιστικές Εκδηλώσεις δίπλα στο κύμα

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Κομοτηνής σήμερα Δευτέρα 19 Ιουλίου και την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 9.30 π.μ., στην παραλία Αρωγής με Aqua aerobic, Γυμναστική και χορός στη θάλασσα. Την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 9.00 μ.μ., στο λιμάνι Φαναρίου με συναυλία ελαφρολαϊκού τραγουδιού.

Παίζουν: Χριστίνα Καμπερίδου, Γιάννης Κουλαουζίδης, Άγγελος Σεργκενλίδης, Γιάννης Κύρπατσας και Κυριάκος Τσακιράκης Και την Παρασκευή 23 Ιουλίου, 9.00 μ.μ. στο λιμάνι Φαναρίου Συναυλία με τους Quartistics. Παίζουν: Αχμέτ Βεϊσέλ, Γιώργος Εφραιμίδης, Εύα Ευθυμίου, Τάσος Καπζάλας και Στέλλα Φαρμάκη. Το Σάββατο 24 Ιουλίου, 9.00 μ.μ. στην παραλία Μολυβωτής με τη Γιορτή της Πανσελήνου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέου Σιδηροχωρίου το κοινό θα ακούσει τον Νίκο Βερβερίδη και τους Λαλητάδες και το Σάββατο 24 Ιουλίου, στις 9.00 μ.μ. στην παραλία Μέσης θα δοθεί συναυλία έντεχνου τραγουδιού με το σχήμα «Musical souls». Παίζουν: Νέλλη Αντρεασιάν, Γιώτα Κοσμίδου, Κώστας Κουρτίδης.

Τέλος, την Κυριακή 25 Ιουλίου, 9.00 μ.μ., στο λιμάνι Φαναρίου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τους Emerald: Παίζουν: Εύα Ευθυμιου, Γιώργος Ευφραιμίδης, Γιάννης Κερζεβάνης, Μπάμπης Συκάκης, Μιχάλης Πατάπης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος