Κομοτηνή: Πιτσιρικάδες με ταλέντο στις ακαδημίες του Πανθρακικού

Oι ακαδημίες του Πανθρακικού συνεχίζουν να υποδέχονται τη νέα γενιά της ποδοσφαιρικής Ροδόπης, τη νέα γενιά ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα η Ακαδημία του Πανθρακικού για 3η συνεχόμενη αγωνιστική περίοδο άνοιξε τις πόρτες της και να υποδεχθεί τα παιδιά που θα αγωνίζονται με τον πυρσό στο σημείο της καρδιάς.

“Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες και των δυσκολιών που προέκυψαν λόγω covid-19, η συμμετοχή και η ανταπόκριση των παιδιών μας γέμισε ελπίδα και χαμόγελα καθώς από την πρώτη ημέρα σχεδόν τα τμήματα γέμισαν. Αυτό το γεγονός μας χαροποίησε αλλά παράλληλα μας γέμισε ευθύνη ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Άλλωστε δύναμη του Πανθρακικού ήταν οι ακαδημίες του και ένα μεγάλο όπλο μας η τεχνογνωσία και οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις” αναφέρουν οι υπεύθυνοι και σημειώνουν “Συνεχίζουμε μαζί να κάνουμε το ποδόσφαιρο γιορτή”.

Info
Για πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:
?Φώτης Κωνσταντινίδης 6948278851
?Μπάμπης Σακαρης 6906777887
?Αρχοντής Εξακοίδης 6949720181

Κομοτηνή: Πιτσιρικάδες με ταλέντο στις ακαδημίες του ΠανθρακικούΤο δικό του μήνυμα στους φιλάθλους της Ροδόπης έστειλε ο προπονητής του Πανθρακικού, ο Νίκος Μπαχαρίδης αναφερόμενος στη νέα προσπάθεια της ομάδας. Όπως σημειώνει ο κος Μπαχαρίδης «Η ομάδα του Πανθρακικού έχει στρέψει την προσοχή της στα παιδιά της περιοχής θέλοντας να φτιάξει ένα κορμό ντόπιων αθλητών.»

Μιλώντας για την προετοιμασία της ομάδας σημείωσε ότι «Δουλεύουμε καλά στις προπονήσεις και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα βγει στον αγωνιστικό χώρο».

Και κατέληξε με μήνυμα κάλεσμα λέγοντας: «Σε αυτό το ταξίδι θέλουμε τον υπέροχο κόσμο στο πλευρό μας για να γράψουμε ξανά ιστορία».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος