Κομοτηνή: “Περιφερειακή Σύνθεση” κατά Χρήστου Μέτιου αλλά και Ιωάννη Τζαμπάζη

Ανακοίνωση που στηλιτεύει “πολιτικές και πρακτικές του  Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου, αλλά και την τοποθέτηση του προέδρου της ΔΕΕΠ Ροδόπης της ΝΔ, Ιωάννη Τζαμπάζη”, εξέδωσε η Περιφερειακή Σύνθεση και ο επικεφαλής της, Χριστόδουλος Τοψίδης.

«Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ροδόπης Γιάννης Τζαμπάζης απείλησε με “διαγραφές” όσους και όσες δεν στρατευτούν ως υποψήφιοι/ες με την παράταξη Μέτιου καθώς όπως είπε “δεν μπορεί άνθρωποι οι οποίοι έχουν φτιαχτεί, έχουν κερδίσει από τη Νέα Δημοκρατία, έχουν προβληθεί από τη Νέα Δημοκρατία, να βγαίνουν απέναντι στο επίσημο κόμμα. Αυτό δεν θα το ανεχθεί ούτε η ΔΕΕΠ, ούτε η κυβέρνηση”. Το αν ο κος Τζαμπάζης μεταφέρει κυβερνητική θέση, αυτό μένει να αποδειχθεί. Όμως, ο αυταρχισμός με τον οποίο συμπεριφέρεται και εκφέρει δημόσιο λόγο είναι τουλάχιστον απαράδεκτος και φυσικά καταδικαστέος», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

«Αυτές οι πρακτικές που επιχειρούν να εφαρμόσουν ο τοπικός πρόεδρος και ο περιφερειάρχης, αποδεικνύουν περίτρανα την ανικανότητα Μέτιου να πείσει ανθρώπους να  τον ακολουθήσουν διά της ευθείας οδού, αφού το έργο που έχει να επιδείξει είναι μηδενικό», αναφέρει καταλήγοντας ο κ. Τοψίδης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος