Κομοτηνή: Παρουσιάστηκε το νέο σχήμα της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Ροδόπης

Έχοντας στο πλευρό του τους δύο αντιπροέδρους, Βαγγέλη Βαρτζόπουλο και Παντελή Σταύρο, ο νέος πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ροδόπης της Ν.Δ., Γιάννης Τζαμπάζης, παρουσίασε τα νέα μέλη της Οργάνωσης, Δ. Εμμανουηλίδης, Ε. Σαψαλάκης, Α. Δράκου, Λ. Λεοντίδου, Α. Βακιάνη, Β. Αμπατζίδης, Μ. Καζάκου, Μ. Παυλίδης, Χαλήλ Μπεσή Αμέτ, Γ.  Τζαβδαρτζής, Α. Ναβροζίδου και Μ. Μπαξεβάνη, ζητώντας «σεβασμό», διάλογο «με επιχειρήματα, ουσία κι ευγένεια», τα οποία όπως είπε, «λείπουν από την πολιτική ζωή»  επισημαίνοντας ότι στο νέο σχήμα συμπορεύονται παλιά στελέχη με εμπειρία με νέα σε ηλικία με όρεξη για δουλειά.

Όπως είπε ο κ. Τζαμπάζης το νέο αυτό ξεκίνημα της ΔΕΕΠ Ροδόπης προηγείται μιας διετίας με εκλογές στα Επιμελητήρια, εθνικές εκλογές, εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σε μια περίοδο όπου «κρίνεται η τύχη της περιοχής για τα επόμενα 5-6 χρόνια».

Ανακοίνωσε εκτός από τα ονόματα των δύο αντιπροέδρων και τη Μαρία Καζάκου ως Υπεύθυνη στην Επιτροπή Ισότητας των δύο φίλων και των γυναικείων θεμάτων. Υποσχέθηκε ότι η ΔΕΕΠ θα συνεδριάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα και σημείωσε ότι η ΝΔ, «έχει αναλάβει τα ηνία της χώρας τα τελευταία 2,5 χρόνια πραγματοποιώντας σταθερά βήματα προς τα εμπρός».

Ο νέος πρόεδρος αναφέρθηκε και στην οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης υποστηρίζοντας «έχουμε κάνει σοβαρά βήματα Ανάπτυξης», μια ανάπτυξη που, όπως είπε, θα έρθει από το κέντρο προς την περιφέρεια. «Η Ελλάδα αλλάζει » υποστήριξε ο κ. Τζαμπάζης.

Κομοτηνή: Παρουσιάστηκε το νέο σχήμα της ΔΕΕΠ Ν.Δ. ΡοδόπηςΚληθείς να σχολιάσει διαφοροποιήσεις κομματικών στελεχών σε τοπικό επίπεδο, σημείωσε ότι «Ν.Δ. δεν πορεύεται με προσωπικά συμφέροντα αλλά με πανελλήνια». Για τη συμμετοχή, μα κυρίως τη μη συμμέτοχη στις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές, αναφέρθηκε το παράδειγμα της πολιτευτή Β. Ελευθεριάδη, είπε: «Ο κόσμος της ΝΔ βλέπει ασφάλεια δεν υπάρχει λόγος να κινητοποιηθεί». Απαντώντας για την Ανάπτυξη στη Ροδόπη παραδέχτηκε ότι «Η Ανάπτυξη στην περιοχή δεν υπάρχει. Περίπου 2000 νέοι μετανάστευσαν από την περιοχή. Η ΒΙΠΕ φθίνει, χρειάζεται να έρθουν εργοστάσια και να διασφαλιστεί ότι θα μείνουν». Μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι η Ροδόπη, «έχει φτάσει όσο κάτω ήταν να φτάσει, τώρα πρέπει να γίνουν μικρά βήματα ανόδου όχι άλματα».

Μιλώντας για το ρόλο της ΔΕΕΠ Ροδόπης τόνισε ότι θα αναμειχθεί σε όλες τις εκλογικές διαδικασίες, ότι το κόμμα θα ανοίξει και δεν θα είναι ένα κλειστό κλαμπ, υποσχόμενος ότι θα διεκδικήσει τα πάντα παντού, σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, από Συλλόγους Γονέων μέχρι τα Επιμελητήρια, την ΤΑ, τις Εθνικές Εκλογές.

«Ενεργό ρόλο της ΝΔ στην κοινωνία», υποσχέθηκε ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Βαρτζόπουλος, σημείωσε ότι «η ανάπτυξη δεν έρχεται τοπικά, δεν έχει όρια, νομούς και περιφέρειες» και υποσχέθηκε: «Ό,τι παρεμβάσεις είναι να γίνουν, θα γίνουν προς την κοινωνία της Κομοτηνής». Ο έτερος αντιπρόεδρος, Παντελής Σταύρος, στάθηκε στην ανανέωση που έχει επιτευχθεί στους κόλπους της ΔΕΕΠ Ροδόπης προσθέτοντας: «θα ενώσει το πριν και το μετά και θα πάει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος