Κομοτηνή: Παρεμβάσεις για την καλύτερη κυκλοφορία εντός πόλης

Τα σημεία εκείνα που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής για την εύρυθμη κυκλοφορία των δημοτών έχει επισημάνει η αντιδημαρχία Έργων, Προγραμματισμού, Πολεοδομίας και Χωροταξικού Σχεδιασμού του Δήμου Κομοτηνής.

Απαντώντας ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Καρασταύρου σε ερώτηση του επικεφαλής της Σύμπραξης Προοπτικής, του κ. Αντώνη Γραβάνη,στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ Κομοτηνής, για την εκπόνηση ή όχι νέας κυκλοφοριακής μελέτης;σημείωσε ότι ο δήμος δεν έχει παραγγείλει μια νέα συνολική, αλλά θα δει πιο επισταμένα σημεία όπως: οι κόμβοι, τα Φανάρια και άλλα τα οποία χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. « Σε αυτά θα παρέμβουμε . Και σε σημεία όπου γίνονται ήδη επεμβάσεις» είπε ο κος Καρασταύρου.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, τον κ. Γιάννη Γκαράνη κατευθύνσεις θα δώσουν και τα σχέδια βιώσιμης αστικής κινητικότητας. « Να μην υπάρχουν αυθαιρεσίες των ιδιωτών, όπως η τοποθέτηση μικρών κολόνων» ζήτησε ο κος Ανέστης Στρατιάδης, δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής παράταξης «ΠΟΛΗτική Ανατροπή».

Όπως εξήγησε ο ο κος Καρασταύρου τα γνωστά «σαμαράκια» που τοποθετούνταν στους δρόμους « απαγορεύονται, δεν επιτρέπονται» τονίζοντας πως «θα πρέπει να υπάρχει σήμανση προειδοποίησης για τη μείωση της ταχύτητας» υποσχόμενος ότι θα αναλάβει η υπηρεσία να ελέγξει, να ξηλώσει και να απομακρύνει ο,τι παράνομο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος