Κομοτηνή: Παράσταση από το «Μουσικό Εργαστήρι για Άτομα με Νοητική Υστέρηση»

Φτάνοντας στην επιτυχή ολοκλήρωση του έργου το «Μουσικό Εργαστήρι για Άτομα με Νοητική Υστέρηση» που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, ο Σύλλογος Μέριμνας ΑμεΑ νοητικής υστέρησης Ν. Ροδόπης “Άγιοι Θεόδωροι” παρουσιάζει τη Μουσικοθεατρική Παράσταση με τους εκπαιδευόμενους του Μουσικού Εργαστηρίου.

“Καλύπτοντας το μεγάλο κενό που υπήρχε στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης όπου δεν υπήρχαν φορείς παροχής εξειδικευμένης μουσικής εκπαίδευσης και μουσικοθεραπείας σε άτομα με νοητική αναπηρία, το Μουσικό Εργαστήρι παρείχε κατά τη διάρκεια τη χρονιάς μουσική εκπαίδευση και μουσικοθεραπεία ενδυναμώνοντας τις δυνατότητες των ατόμων αυτών” αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου. Παράλληλα, σημειώνεται ότι: “Στην Μουσική Εκδήλωση – Ημερίδα Λήξης για τη Νοητική Υστέρηση «Οι νότες της φιλίας», που θα γίνει στις εγκαταστάσεις του στο Αγρόκτημα Υφαντών του Δήμου Κομοτηνής, την Παρασκευή 25-06-2021 και ώρα 19.00, με τη συμμετοχή των ωφελούμενων του εργαστηρίου θα μπορέσετε να διαπιστώσετε από κοντά τα ευεργετικά αποτελέσματα της μουσικοθεραπείας. Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στην εκδήλωση αυτή. Η είσοδος μαζί με γεύμα θα είναι €5. Για εισιτήρια απευθυνθείτε στο 2531033114/71900 info@syd.gr. Απαραίτητη η προαγορά των εισιτηρίων λόγω της πανδημίας COVID-19”.

Το έργο Μουσικό Εργαστήρι για Άτομα με Νοητική Υστέρηση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund, με φορέα υλοποίησης το Σύλλογο Μέριμνας ΑμεΑ νοητικής υστέρησης Ν. Ροδόπης “Άγιοι Θεόδωροι”. Το πρόγραμμα Active citizens fund, ύψους € 12εκ, χρηματοδοτείται από την Ισλανδία, το Λιχτενστάιν και τη Νορβηγία και είναι μέρος του χρηματοδοτικού μηχανισμού του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) περιόδου 2014 – 2021, γνωστού ως EEA Grants. Το πρόγραμμα στοχεύει στην ενδυνάμωση και την ενίσχυση της βιωσιμότητας της κοινωνίας των πολιτών και στην ανάδειξη του ρόλου της στην προαγωγή των δημοκρατικών διαδικασιών, στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά και στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τη διαχείριση της επιχορήγησης του προγράμματος Active citizens fund για την Ελλάδα έχουν αναλάβει από κοινού το Ίδρυμα Μποδοσάκη και το SolidarityNow.

Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.activecitizensfund.gr.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος