Κομοτηνή: Παραλαβή δεμάτων όλο το 24ωρο από τις Έξυπνες Θυρίδες των ΕΛΤΑ

Να απαλλάξει από το άγχος που συντροφεύει πάντα, κυρίως τους εργαζόμενους, να προλάβουν το κατάστημα των ΕΛΤΑ ανοιχτό, για να παραλάβουν το δέμα ή το πακέτο που τους έχουν στείλει, φιλοδοξούν οι “Έξυπνες Θυρίδες”, τα ΕΛΤΑ Pickup, τα οποία έχουν ήδη τοποθετηθεί στην είσοδο του καταστήματος (και) της Κομοτηνής και συγκεντρώνουν βλέμματα όλο απορία των πολιτών.

Όπως δήλωσε στο www.ertnews.gr, η διευθύντρια του καταστήματος, κα Γεωργία Παπαχρήστου θα μπορεί ο πολίτης να παραλαμβάνει το αντικείμενο – το πακέτο ή την αλληλογραφία του – καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και της εβδομάδας. Έτσι, θα αποφεύγεται η πολυήμερη παραμονή του στο ταχυδρομείο επειδή: “Τι κρίμα, δεν πρόλαβα και σήμερα…”

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό τους, οι πελάτες των ΕΛΤΑ θα μπορούν να επιλέγουν την παραλαβή από Smart Locker, μέσω ειδικής εφαρμογής και θα ειδοποιούνται μέσω αυτής για τον χρόνο που το πακέτο τους θα φτάνει στο σημείο εξυπηρέτησης, με οδηγίες παραλαβής, το Locker PIN και τον χάρτη τοποθεσίας του Locker. «Πρώτα θα γίνει η εκπαίδευση των υπαλλήλων και μετά θα δοθούν προς χρήση», σημείωσε η κα Παπαχρήστου.

Με λίγη ακόμη υπομονή για την αναμονή που απαιτείται και πολύ περιέργεια για τον τρόπο που θα λειτουργούν, η συλλογή των γραμμάτων συνεχίζεται κανονικά από τα είκοσι δύο (22) σημεία, παραδοσιακά γραμματοκιβώτια, της πόλης. Μια φορά την εβδομάδα από τα είκοσι (20) που είναι «διασκορπισμένα» στην πόλη και στις γειτονιές και κάθε μέρα από αυτά που βρίσκονται μπροστά στα Δικαστήρια και στο Δημαρχείο. «Προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο παρά το μειωμένο προσωπικό» ανέφερε η κα Παπαχρήστου, ζητώντας την κατανόηση του κόσμου για τυχόν καθυστερήσεις ή ακόμη και λάθη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος