Κομοτηνή – Π. Ζωγράφου: Η προσπάθεια τουριστικής προβολής συνεχίζεται μετά τα θετικά μηνύματα του καλοκαιριού

Την προσπάθεια προσέλκυσης τουριστών από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τη Σερβία και την Τουρκία θα συνεχίσει η αρμόδια αντι-δημαρχεία τουρισμού του Δήμου Κομοτηνής μετά τα θετικά μηνύματα του καλοκαιριού.

Έτσι, με την στήριξη της Περιφέρειας αν.Μ.Θ. θα συνεχίσει, τόσο να συμμετέχει σε Εκθέσεις Τουρισμού, όσο και να προβάλει το Δήμο Κομοτηνής μέσω του διαδικτύου, αλλά μέσω της προσέλκυσης ανθρώπων του Τύπου και των ΜΜΕ που ειδικεύονται στον τουρισμό.

Όπως ανέφερε στο www.ertnews.gr ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, ο κος Πέτρος Ζωγράφου μετά την πολύ πετυχημένη καλοκαιρινή περίοδο από άποψη επισκεψιμότητας η προσοχή όλων επικεντρώνεται στην προβολή του τουριστικού προϊόντος με σημείο αναφοράς το ιστορικό κέντρο και την από κοινού συμπόρευση με το αντίστοιχο Τμήμα Τουρισμού της Περιφέρειας.

Σύμφωνα με τον κ. Ζωγράφου ιδιαίτερο ενδιαφέρον καταγράφεται τόσο από τις χώρες των Βαλκανίων που χρησιμοποιούν την Κομοτηνή, όχι μόνο ως πέρασμα, αλλά και ως ενδιάμεσο σταθμό, όπως οι Ρουμάνοι τουρίστες, όσο και «δειλά -δειλά» από επισκέπτες από την υπόλοιπη χώρα που θέλουν να γνωρίσουν τη Θράκη.

Η παρουσίαση μέσω των social media δεν αφήνει αδιάφορη την αντιδημαρχία Τουρισμού έτσι, «το αμέσως επόμενο διάστημα, θα ξεκινήσει», όπως ανέφερε ο κος Ζωγράφου, «προβολή, ομοίως και μέσω του site VisitKomotini του δήμου».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος