Κομοτηνή – Π. Μαρινέλης: Ο κόσμος έχει διάθεση να ασχοληθεί με τον αθλητισμό

«Ο κόσμος έχει διάθεση να ασχοληθεί με τον αθλητισμό, τρέχει, περπατά, ασχολείται με διάφορα αθλήματα. Ωστόσο, στις Σχολές έχει επιστρέψει περίπου το 50% των αθλητών από τις 17 Μαΐου και μετά, οπότε και ξεκίνησε η επανέναρξη με την τήρηση υγειονομικών πρωτοκόλλων» δηλώνει ο Πάρις Μαρινέλης προπονητής Ζίου Ζίτσου.

Κομοτηνή – Π. Μαρινέλης: Ο κόσμος έχει διάθεση να ασχοληθεί με τον αθλητισμό
Ο κος Πάρις Μαρινέλης

Μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» αναφέρθηκε στην ψυχολογία των μαθητών του. «Τους έλειψε η επαφή με τα άλλα παιδιά, ο αθλητισμός, η ομαδικότητα, η συζήτηση, η παρέα» είπε. Όπως τόνισε ο έμπειρος προπονητής, «οι γονείς είναι υπέρ να ξεκινήσουν τα παιδιά, βλέπω θετική διάθεση. Καλό είναι που η πολιτεία κάνει όλα όσα πρέπει για να λειτουργούν πιο ομαλά με την ευχή να ακολουθήσει η χαλάρωση των μέτρων και για τα άλλα αθλήματα».
Όπως λέει ο κος Μαρινέλης θα ακολουθήσει η διοργάνωση διασυλλογικών και πανελληνίων πρωταθλημάτων με την αρχή να γίνεται το Σεπτέμβριο με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Όσον αφορά στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ήδη, εδώ και τρεις μήνες ο Γιώργος Αγαλιανός, ο Κομοτηναίος Πρωταθλητής, προετοιμάζεται υπό τις οδηγίες του. «Η προετοιμασία ξεκίνησε πριν τρεις μήνες, πηγαίνει πολύ καλά και πιστεύω ότι θα τα πάμε κι εμείς πολύ καλά. Αρκεί να μην ακυρωθεί το πρωτάθλημα και η Εθνική Ελλάδος να πάρει την απόφαση της συμμετοχής, το σημειώνω αυτό λόγω των εχθροπραξιών, που προηγήθηκαν» είπε.
Όσον αφορά στο «μήνυμα» που ο ίδιος έλαβε από την περιπέτεια της Πανδημίας; Ο κος Μαρινέλης σημειώνει ότι αντιλήφθηκε για μια ακόμη φορά πόσο σημαντικό, αναπόσπαστο κομμάτι είναι ο αθλητισμός. «Τα παιδιά είχαν ανυπομονησία να ξεκινήσουν, σημάδι ότι ο αθλητισμός τα έχει κερδίσει».

Ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφίες: Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος