Κομοτηνή – Π. Χαβιαράς: Περιμένουμε κύρωση του ευρωπαϊκού κανονισμού για τους ψυκτικούς

“Περιμένουμε την κύρωση από τη Βουλή του ευρωπαϊκού κανονισμού 517 για τα επαγγελματικά μας δικαιώματα” ανέφερε ο Παντελής Χαβιαράς, πρόεδρος του Σωματείου Αδειούχων Ψυκτικών Θράκης μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στη δημοσιογράφο Αμαλία Γαρυφαλλίδου με αφορμή τη διοργάνωση του 21ου Συνεδρίου Ψυκτικών Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε την Κομοτηνή το Σαββατοκύριακο.

Κομοτηνή – Π. Χαβιαράς: Περιμένουμε κύρωση του ευρωπαϊκού κανονισμού για τους ψυκτικούς“Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις του κλάδου για την αναβάθμιση της θέσης και του ρόλου του ψυκτικού” είπε ο κος Χαβιαράς σημειώνοντας ότι ο κλάδος τους γηράσκει, καθώς δεν είναι στις επιλογές των νέων. Ζήτησε μάλιστα από το Υπουργείο Παιδείας να δει πιο σοβαρά το θέμα του Σχολικού Προσανατολισμού.

«Μπορέσαμε και φέραμε 140 άτομα στην πόλη μας ενισχύοντας τον συνεδριακό τουρισμό» δήλωσε ικανοποιημένος σημειώνοντας ότι: «Εμείς είμαστε αυτοί που θα πρέπει να προωθήσουμε την πόλη. Το Σωματείο Ψυκτικών Θράκης έκανε ό,τι μπορούσε για να αναδείξει την πόλη ας κάνουν και οι υπεύθυνοι κάτι καλύτερο από εμάς».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος