Κομοτηνή: Οργισμένη αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης για δήλωση του βουλευτή Χ.Παπαδημητρίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης καταδικάζει με ανακοίνωσή του, “με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απαράδεκτη συμπεριφορά” του βουλευτή της Ν.Δ. κ. Χαράλαμπου Παπαδημητρίου, “μεταφέροντας την οργή και την αγανάκτηση της αστυνομικής οικογένειας”.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, “ο βουλευτής  κατά την διάρκεια της εμφάνισής του στην ενημερωτική εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, ανερυθρίαστα εξύβρισε «on air», όλους εμάς τους χιλιάδες Έλληνες αστυνομικούς που με πίστη και φιλότιμο επιτελούμε καθημερινά το καθήκον μας και χωρίς δεύτερη σκέψη θυσιάζουμε την ζωή μας στο βωμό της υπεράσπισης και της ασφάλειας των συμπολιτών μας και της πατρίδας μας, αποκαλώντας μας «Μπάτσους»!”

“Αλγεινή εντύπωση και υποψίες προκάλεσε επίσης η συμπεριφορά των συνομιλητών του και ειδικότερα των δημοσιογράφων της εκπομπής, οι οποίοι επέτρεψαν τη προσβολή μας, χωρίς να απευθύνουν ούτε καν μία τυπική παρατήρηση προς τον κ. βουλευτή για την ανάρμοστη φρασεολογία του.” σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση. Παράλληλα επισημαίνεται ότι: “Κι ενώ περιμέναμε το αυτονόητο, δηλαδή μια ειλικρινή Συγγνώμη τόσο από τον κ. βουλευτή, όσο και από τους οικοδεσπότες της εκπομπής, αντίθετα σήμερα συνέχισαν αμφότεροι να μας εκπλήσσουν δυσάρεστα, αφού οι μεν οικοδεσπότες της εκπομπής χαρακτήρισαν ως «συνδικαλιστικά τερτίπια» τη δικαιολογημένη αποχώρηση από την εκπομπή τους προς ένδειξη διαμαρτυρίας, του Προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γρηγόρη Γερακαράκου, ο δε βουλευτής… μιλάει για δήθεν παρερμηνεία των δηλώσεων του και ούτε λίγο ούτε πολύ τολμά να ζητάει και τα ρέστα.”

Το ΔΣ της Ένωσης σημειώνει: “Εμείς από πλευράς μας, δηλώνουμε ότι επικροτούμε και στηρίζουμε τη στάση του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας” και καλεί τον βουλευτή Ν.Δ. κ. Χαράλαμπο Παπαδημητρίου, “να ανακαλέσει άμεσα και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη, αντί να προσπαθεί με πολιτικάντικο λόγο να θολώσει τα νερά και να παρουσιάζει το άσπρο-μαύρο”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος