Κομοτηνή: Ώρα για επιστροφή στο σπίτι για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου

Ώρα για επιστροφή στο σπίτι για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης καθώς δεκάδες νέα παιδιά, αγόρια και κορίτσια με τις βαλίτσες στα χέρια αναχωρούν για τους τόπους καταγωγής και κατοικίας τους.

Κομοτηνή: Ώρα για επιστροφή στο σπίτι για τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου

Με τις οικογένειές και τους φίλους τούς να περιμένουν δεν έχουν ούτε λεπτό για χάσιμο. Κάνοντας τον απολογισμό τους σήμερα 16-12-2022 στο www.ertnews.gr, δηλώνουν ικανοποιημένοι από τη λειτουργία των Σχολών και των Τμημάτων τους και στέκονται στις μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά μη παραλείποντας να αξιολογήσουν την προσπάθειά τους.

Ικανοποίηση 

«Μέχρι τώρα κυλούν όλα ομαλά» δηλώνει φοιτήτρια από το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Τεταρτοετής και έχοντας πάρει κατεύθυνση προσαρμοσμένης ψυχαγωγίας δεν κρύβει ότι «δυσκολεύεται με τα μαθήματα». Χωρίς να πτοείται,όμως, κάνει θετικό απολογισμό και μιλά για την ανάγκη ενίσχυσης των παροχών του Τμήματος.

Συμφοιτήτρια της από το τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας σημειώνει ότι «κυλούν όλα ομαλά» στέκεται στις υποδομές προκάτ που δυσκολεύουν την παρακολούθηση λόγω του κρύου και της υγρασίας και σημειώνουν την ανάγκη, όταν επιστρέψουν με το καλό, να «λειτουργούν όλα καλύτερα».

Τα σχέδια για τα Χριστούγεννα

Καταστρώνουν σχέδια, θα μοιράσουν, όπως λένε, το χρόνο των διακοπών στην ξεκούραση,στις παρέες και στην οικογένεια απολαμβάνοντας «το φαγητό της μαμάς» μην ξεχνώντας και τη μελέτη για τα μαθήματα που τους περιμένουν στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής. «Ενδιαφέρον, αλλά και απαιτητικό» σημειώνοντας για την μέχρι τώρα προσπάθεια προσθέτοντας «είμαστε πολύ καλύτερα από πέρσι, κυλούν όλα καλά» και ανανεώνοντας  το ραντεβού τούς με την Κομοτηνή “για του χρόνου”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος