Κομοτηνή: Ομιλία του Α. Φραντζή για τη Θράκη στο Διεθνές Συνέδριο της ΕΣΕΕ

Την ευκαιρία να γνωστοποιήσει τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή της Θράκης και τους κατοίκους της είχε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης, ο κος Αντώνης Φραντζής συμμετέχοντας στο Διεθνές Συνέδριο της ΕΣΕΕ “Future of retail”, που διεξήχθη στην Αθήνα.

Όπως είπε στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (2-6-2022) κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου “έβαλε και τα ζητήματα της Θράκης στο επίκεντρο”.

«Έβαλα τη Θράκη στο χάρτη» είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στην ομιλία που ο ίδιος πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου και παράλληλα σημείωσε: «Είπα πολύ επιγραμματικά τι συμβαίνει στην περιοχή παρουσιάζοντας με νούμερα το μέγεθος του προβλήματος».

Σύμφωνα με τον κο Φραντζή: «Η Θράκη σήμερα αντιμετωπίζει πολλαπλά προβλήματα, πολλά περισσότερα από την υπόλοιπη Ελλάδα» είπε και σημείωσε πως «Είναι ξεχωριστή περιοχή και έχει ξεχωριστές ανάγκες».
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης είχε την ευκαιρία να τους μιλήσει και για το πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη της Θράκης, «τους είπα για τις λύσεις που δίνει» ανέφερε «παρακαλώντας», όπως είπε, «τόσο η Θράκη, όσο και το Πόρισμα να μπουν στην αντζέντα της ΕΣΣΕ και με όποιον συναντάται και είναι σε θέση να πάρει για την περιοχή ευνοϊκές αποφάσεις, να κατατίθεται και να γνωστοποιείται». Όπως τόνισε ο Κομοτηναίος πρόεδρος «η Θράκη το έχει ανάγκη».
Όσον αφορά στην ανταπόκριση που έτυχε η πρότασή του; Ερωτηθείς σχετικά απάντησε: «Η αίθουσα το χειροκρότησε γιατί πραγματικά κατάλαβε ότι η Θράκη δεν έχει τα ίδια προβλήματα με τις άλλες περιοχές».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος