Κομοτηνή: Οι «Mice, the swing band» ανανεωμένοι επί σκηνής

Μια πολύ όμορφη συναυλία, μετά από πολύ καιρό μακριά από τις εμφανίσεις και το κοινό τους λόγω της Πανδημίας, υπόσχονται οι «Mice, the swing band» στο λιμάνι του Φαναρίου. «θα παίξουμε μετά από πολύ καιρό μπροστά στον κόσμο και ελπίζουμε να έρθoν ντόπιοι και επισκέπτες, θα περάσουμε καλά» υποσχέθηκε σήμερα στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (27-7-2021) ο κος Γιώργος Μπάτζιος, από τους «Mice, the swing band», ένα συγκρότημα με μέλη μουσικούς από την Κομοτηνή και κάποιους τη Θεσσαλονίκη παίζοντας ελληνική και ξένη jazz και swing και έχοντας επιρροές από σχήματα και δημιουργούς που έχουν γράψει ή γράφουν τη δική τους μουσική ιστορία.

Οι: Κική Τσαλίκη, Γιώργος Μπάτζιος, Δημήτρης Αμπελίδης, Άγγελος Κιουρτζίδης, Αλέξανδρος Κίνας, Χρυσόστομος Κεπελής, Αλέξανδρος Δασκαλόπουλος υπηρετούν μουσικά ένα είδος που μας «γυρίζει πίσω» στη δεκαετία του ’30 με το σημερινό μουσικό «άγγιγμα» να το κάνει σίγουρα διαφορετικό και εύηχο στα αυτιά του κοινού. «Πράγματι, αρέσει στον κόσμο και υπάρχουν πολλοί που το ακούνε» ανέφερε ο κος Μπάτζιος ικανοποιημένος από την αποδοχή που βρίσκει το είδος που υπηρετεί και την αγάπη που εισπράττουν από τον κόσμο.
Μιλώντας για τις δυνατότητες που έχουν να παρουσιάζουν τις δουλειές τους σήμερα σε καιρό Πανδημίας και να έρχονται σε επαφή με το κοινό τους σημείωσε «Είναι μια πολύ αβέβαιη εποχή, καθώς δεν υπάρχουν δουλειές. Ελπίζουμε να κλείσουμε κάποιες συναυλίες και να κάνουμε επι σκηνής αυτό που μας αρέσει» είπε.
Κατά τη διάρκεια της καραντίνας, όπως πολλοί άλλοι μουσικοί σε όλο τον κόσμο, προσπάθησαν να δημιουργήσουν εξ αποστάσεως και το κατάφεραν συνεργαζόμενοι διαδικτυακά. «Στην καραντίνα υπήρχαν πολλοί που έκαναν προσπάθειες να κάνουν κάτι από το σπίτι τους, έτσι κι εμείς. Ο καθένας από το σπίτι του γράψαμε το μουσικό μέρος. Και στο σπίτι κάναμε τη μίξη και το βίντεο και ανεβάσαμε αυτό το αποτέλεσμα» εξήγησε ο κος Γιώργος Μπατζιος μιλώντας για το τραγούδι «Όταν το ανοίξεις» καλώντας όλους και όλες να “ανοίξουν” τις καρδιές τους και να το αγαπήσουν.
Ακούστε εδώ:
Info
Σήμερα εμφανίζονται στις 9.00 μ.μ., στο λιμάνι Φαναρίου συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτισμού Παιδείας κι Αθλητισμού του Δήμου Κομοτηνής.
Συνέντευξη –κείμενο:Μαρία Νικολάου φώτο-πηγη:F/B

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος