Κομοτηνή: Οι εθελοντές που κέρδισαν το χειροκρότημα

Φόρεσαν τα επετειακά μπλουζάκια του Συνεδρίου. Κρέμασαν στο λαιμό τους τις ταμπελίτσες με τα όνομα-τεπώνυμα τους και έγιναν οι φύλακες άγγελοι των συνέδρων για τέσσερις ημέρες.

Κομοτηνή: Οι εθελοντές που κέρδισαν το χειροκρότημαΟ λόγος για τους δεκάδες εθελοντές του 30ου Διεθνούς Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Κομοτηνή. Επιτυχία στην οποία μεγάλο μερίδιο αναγνώρισαν όλοι οι ομιλητές πως αναλογεί και στους εθελοντές. Φοιτητές και φοιτήτριες του Τμήματος που ξέκλεψαν χρόνο από τις υποχρεώσεις τους, που ανέτρεψαν τον προσωπικό τους προγραμματισμό για να προσφέρουν πρώτον: εθελοντικά και δεύτερον: πάντα με χαμόγελο!

«Νομίζω ότι είναι πολύ ουσιαστικό ό,τι κάνει κανείς να το κάνει χαμογελώντας για να έχει έτσι και το επιθυμητό αποτέλεσμα» δήλωσαν η Ελένη και ο Ηρακλής, αμφότεροι δευτεροετείς φοιτητές, πρόσθεσαν πως και του χρόνου θα στηρίξουν τη νέα διοργάνωση χωρίς να κρύψουν ότι παρά την κούραση η γνωριμία με τον κόσμο και η επαφή με τη σχολή με άλλο τρόπο είναι κάτι που τους συγκινεί.

Κομοτηνή: Οι εθελοντές που κέρδισαν το χειροκρότημαΜέρες πριν την 19η Μαΐου, όταν και άρχισαν να υποδέχονται τους πρώτους συνέδρους, άκουσαν τους καθηγητές τους να τους δίνουν οδηγίες σχετικές με τον τρόπο λειτουργίας, την προσοχή που θα πρέπει να επιδεικνύουν και πού. «Ξέρουμε ακριβώς ο καθένας και η καθεμία τι θα κάνει» ανέφεραν όταν τους συναντήσαμε. Σε μια μικρή ανάπαυλα, ένα διάλειμμα στο πόδι, ίσα –ίσα για ένα αναψυκτικό ή ένα κρύο σάντουιτς και μετά πάλι ο καθείς στο πόστο του. Πίσω από από το παραβάν έτοιμοι να συνδράμουν αν συμβεί κάτι.

Κομοτηνή: Οι εθελοντές που κέρδισαν το χειροκρότημαΣτην είσοδο της πόρτας για να μην κλείσει απότομα και ακουστεί θόρυβος, στους διαδρόμους, στα αμφιθέατρα, στις αίθουσες συνεδριάσεων, με τα μικρόφωνα στο χέρι, έτοιμα να τα δώσουν στους ομιλητές, με τις ασφάλειες για το ηλεκτρικό ρεύμα, το κλιματιστικό, τους φωτεινούς πίνακες, τους υπολογιστές με τα project που παρουσιάζονται όλα εις γνώση τους. Μα κυρίως πάντα έτοιμοι να δώσουν εκείνοι πρώτοι το χειροκρότημα μόλις κάποιος γνωστός τους καθηγητής ανεβαίνει στο πόντιουμ.

Εθελοντές, που «έλιωσαν» τα παπούτσια τους να ανεβοκατεβαίνουν τα σκαλοπάτια και να διασχίζουν τους διαδρόμους, αλλά που ποτέ δεν «έσβησαν» το χαμόγελό τους κερδίζοντας έτσι αναγνώριση, συμπάθειες και χειροκρότημα…

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος