Κομοτηνή: Οι έφηβοι “ζωντανεύουν” ξανά την πόλη

«Είμαστε 16 και 17 ετών και ήταν κάτι που το περιμέναμε πως και πως» δηλώνουν μην κρύβοντας την χαρά τους που βρίσκονται και πάλι μαζί με τους φίλους τους στα ίδια στέκια, στα ίδια αγαπημένα μέρη. Είναι οι έφηβοι και οι έφηβες της Κομοτηνής που με την παρουσία, τα γέλια και τις φωνές τους “ζωντανεύουν” ξανά την πόλη. Ήταν οι πρώτοι, που μαζί με τους φοιτητές, έσπευσαν στα αγαπημένα τους στέκια αμέσως μετά το άνοιγμα των cafe και της εστίασης.

«Είναι κάτι που μας χαροποιεί. Είναι η πόλη γεμάτη. Μπορούμε να διασκεδάσουμε ελεύθερα» δήλωσε ο Απόστολος στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (5-5-2021) και σημείωσε «Είναι απίθανα ωραία η εικόνα να είναι η πόλη και πάλι ζωντανή». Στο ίδιο τραπέζι και η φίλη του Γεωργία «Μας είχε λείψει να βλέπουμε την πόλη ξανά ζωντανή» προσέθεσε κι εκείνη σημειώνοντας,όμως, με προβληματισμό: «για να συνεχίσουμε να βλέπουμε και κυρίως να ζούμε αυτή την ωραία εικόνα θα πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί».

Κομοτηνή: Οι έφηβοι “ζωντανεύουν” ξανά την πόληΌπως είπαν ο φόβος να μην επιστρέψουν και πάλι πίσω δεν έχει εξαλειφθεί τελείως. «Η Κομοτηνή είναι μια φοιτητούπολη, μια πόλη γεμάτη ζωή, έτσι την ξέρουμε κι αυτή την εικόνα θέλουμε» δήλωσε η 16χρονη επίσης Αγγελική μέλος παρέας επίσης σε διπλανό cafe προσθέτοντας με προβληματισμό ότι τα μέτρα δεν τηρούνται ιδιαίτερα. Πιο εκεί, συνομήλικοι της, μια παρέα αγοριών συνομιλεί δυνατά, γελά, ανταλλάσσει πειράγματα μην κρύβοντας την χαρά τους για την επιστροφή στο γνώριμο στέκι και την μεταξύ τους συνάντηση χωρίς απαγορεύσεις.

«Με μέτρο και όλα θα πάνε καλά» δηλώνει ένας από αυτούς προσθέτοντας πως είναι απαραίτητο να τηρούνται οι αποστάσεις.
Ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος