Κομοτηνή: Ο υφ. Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής στους εορτασμούς της 14ης Μαΐου

Με Πανηγυρικό Τρισαρχιερατικό Συλλείτουργο στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονος και συλλειτουργούντων του Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερωνύμου και του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος, κορυφώνονται αύριο, Παρασκευή, οι εορταστικές εκδηλώσεις της 14ης Μαΐου, 101 χρόνια μετά την απελευθέρωση και ενσωμάτωση της Κομοτηνής στον εθνικό κορμό.

Κομοτηνή: Ο υφ. Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής στους εορτασμούς της 14ης ΜαΐουΣύμφωνα με το πρόγραμμα: Στις 10:30 θα τελεστεί επίσημη δοξολογία στο προαύλιο του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου θα προεξάρχει ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. Μετά τη δοξολογία θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από τον Δήμαρχο Κομοτηνής, Ιωάννη Γκαράνη. Στις 11:00 θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση, χοροστατούντος του Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος στο Ηρώο της πόλης και των λοιπών ιεραρχών που θα παραβρεθούν.

Κομοτηνή: Ο υφ. Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής στους εορτασμούς της 14ης ΜαΐουΑμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί κατάθεση στεφάνων από τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης υφυπουργό Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, τον Δήμαρχο Κομοτηνής, τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης, τους βουλευτές Ροδόπης, τον Ανώτερο Διοικητή Φρουράς Κομοτηνής, τον Δ/ντή της Γενικής Αστυνομικής Δ/νσης ΑΜΘ, τον Πρύτανη του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ΑΜΘ και τον Περ. Δ/ντή Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, τον εκπρόσωπο της Αρμένικης Κοινότητας. Στη συνέχεια θα τηρηθεί σιγή ενός λεπτού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος