Κομοτηνή: Ο κορονοϊός «γονάτισε» τον Στίβο

Γήπεδα και χώροι άθλησης αδειανοί ή με λιγοστούς περιπατητές. Αθλητές μακριά από τις προπονήσεις ένα χρόνο τώρα και προπονητές χωρίς αθλούμενους. Αυτή είναι η εικόνα του Στίβου στη Ροδόπη. «Πόσο κακό έκανε ο κορονοϊός στο στίβο;» ρωτήσαμε τον πρόεδρο της Ολυμπιάδας Κομοτηνής, τον κο Κώστα Μιχελή. Τον συναντήσαμε αργά το απόγευμα της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις της μοναχικής, χωρίς αθλητές, Ολυμπιάδας.

«Όσο κακό έκανε σε όλη την Ελλάδα, σε όλα τα επίπεδα» απάντησε ο κος Κώστας Μιχελής, «Όσο κακό έκανε σε σχολεία, σε εμπόριο, οπουδήποτε» πρόσθεσε επισημαίνοντας πως: «Είναι μεγάλο πρόβλημα για τα ίδια τα παιδιά που δεν έχουν την ευκαιρία να αθλούνται, να παίζουν. 

Κομοτηνή: Ο κορονοϊός «γονάτισε» τον ΣτίβοΜιλώντας για τους Συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο Στίβο ο κος Μιχελής σημειώνει ότι «έχουν ένα μεγάλο πρόβλημα γιατί μένουν πίσω αγωνιστικά» προσθέτοντας «Πιστεύω, όμως, ότι μέχρι το Πάσχα θα μας έρθει μια καλή είδηση και μετά το Πάσχα θα αρχίσει η δραστηριότητα»«Να βγούμε και να μην χρειαστεί να κλειστούμε πάλι σπίτι» ανέφερε χαρακτηριστικά. Ευχόμενος να «τελειώσει αυτή η περιπέτεια και να επιστρέψουν στα παλιά λημέρια» σημειώνει την βεβαιότητά του ότι δεν θα υπάρξουν προβλήματα στη Ροδόπη και στην Κομοτηνή με τις προπονήσεις.

«Θα βγούμε με ασφάλεια στις προπονήσεις» λέει με σιγουριά και σχολιάζοντας το γενικό κλείσιμο προσθέτει «για να τηρούνται και να εφαρμόζονται τα ίδια μέτρα και οι ίδιες αποφάσεις έπρεπε να είναι γενικό. Ίσα μέτρα -ίσα σταθμά στα σχολεία, στους μαθητές, στις προπονήσεις.»

Τέλος αποκαλύπτει το «μάθημα» που ο ίδιος πήρε αυτόν τον έναν χρόνο πανδημίας «Να έχουμε υπομονή» λέει σχολιάζοντας «Αλλά δυστυχώς δεν την έχει ο Έλληνας. Αν την είχε και καθόμαστε ένα μήνα αυστηρά στο σπίτι, θα τον είχαμε διώξει τον κορονοϊό. Όμως δεν την έχει την υπομονή ο Έλληνας».

Φώτο: Εγκαταστάσεις άθλησης στην Κομοτηνή ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφίες: Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος