Κομοτηνή: Ο Ιλχάν Αχμέτ για την απάντηση της αναπληρώτριας Υπουργού Υγείας

Στην επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής, Ιλχάν Αχμέτ, για την αναστολή λειτουργίας των Περιφερειακών Ιατρείων του νομού Ροδόπης και ειδικότερα εκείνων του ορεινού όγκου απάντησε σήμερα η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας κ. Μίνα Γκάγκα.

Ο κος Ιλχάν Αχμέτ ασκεί κριτική κάνοντας λόγο για προσπάθεια ωραιοποίησης της κατάστασης από την πλευρά της αναπληρώτριας υπουργού. Σύμφωνα με ανακοίνωση του πολιτικού γραφείου, του Βουλευτή Ροδόπης του κου Ιλχάν Αχμέτ, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας «εξομοίωσε ούτε λίγο ούτε πολύ τα Κέντρα Υγείας Σαπών και Ιάσμου με Περιφερειακά Ιατρεία(!), υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο ότι μπορούν να ικανοποιούν πλήρως τις ανάγκες των πολιτών του ορεινού όγκου!».

Ο βουλευτής Ροδόπης έθιξε και το ζήτημα των μετακινήσεων γιατρών από το νοσοκομείο Κομοτηνής, με έμφαση στην πρόσφατη απόφαση μετακίνησης των αναισθησιολόγων που «προκάλεσε έκρηξη αγανάκτησης στους νοσοκομειακούς γιατρούς του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής» όπως σημειώνει, ενώ «υπήρξε η δέσμευση του Ιλχάν Αχμέτ ότι μετά την κατάθεση ερώτησης για το συγκεκριμένο ζήτημα θα επανέλθει με επίκαιρη ερώτηση, εφόσον δεν αχθεί το πρόβλημα σε άμεση και δίκαιη επίλυσή του».
Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση:ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ
Διαβάστε εδώ την επίκαιρη ερώτηση:ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΡΟΔΟΠΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος