Κομοτηνή: Νέα μονάδα στην Diaxon

Την πλήρη αντίθεσή του και την αγωνία, τόσο τη δική του, όσο και των συναδέλφων του, για την απόφαση της Κυβέρνησης να απεμπολήσει τα δικαιώματα του ελληνικού δημοσίου για το διορισμό Διοίκησης στα ΕΛΠΕ, μέσω της αλλαγής του καταστατικού της εταιρείας εξέφρασε σήμερα στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» (7-5-2021) ο  κος Τάκης Μουμτζίδης, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων της Diaxon, καθώς, η Diaxon αποτελεί μέρος των ΕΛΠΕ.

Κομοτηνή: Νέα μονάδα στην Diaxon
Ο κος Δημήτρης Μουμτζίδης

Ο κος Μουμτζίδης υποστήριξε, ότι ακριβώς επειδή  τα Ελληνικά Πετρέλαια αποτελούν έναν από τους παραγωγικούς πυλώνες της οικονομίας μπορεί να συμβάλει στην οικονομική ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότησης της χώρας. Ο εκπρόσωπος του ΔΣ του Συλλόγου  Εργαζομένων  στην Diaxon υπογράμμισε “τον κίνδυνο να περάσουν τα ΕΛΠΕ ανεξέλεγκτα στα χέρια ιδιώτη με ότι αυτό συνεπάγεται για τα οφέλη του ελληνικού δημοσίου. Αλλά και το ίδιο να συμβεί με την Diaxon, Μονάδα που αυτή τη στιγμή απασχολεί 150 εργαζομένους από τη Ροδόπη”.

Τέλος, αναφερόμενος στην νέα πτέρυγα που ετοιμάζεται στην Μονάδα για την παρασκευή ενός νέου –διαφορετικού υλικού είπε πως “αυτή θα είναι έτοιμη να λειτουργήσει το 2022 δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος”.

Συνέντευξη- Κείμενο:Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος