Ν. Παπακωνσταντίνου: Μειωμένη η κίνηση σε σχέση με πέρσι – Αισιοδοξία για το χειμώνα

Δώδεκα ώρες την ημέρα με τα καταστήματά τους γεμάτα με κόσμο, θα έπρεπε να λειτουργούν οι ασχολούμενοι στο χώρο της αναψυχής και της εστίασης στην Κομοτηνή, για να εξασφαλίζουν την πληρωμή του κόστους λειτουργίας, την πληρωμή του προσωπικού και το όποιο κέρδος για τους ίδιους.

«Στόχος ανέφικτος», όπως σπεύδουν οι ίδιοι πάλι να δηλώσουν στο www.ertnews.gr , καθώς και φέτος κινήθηκαν πτωτικά με την πληρωμή πολλών από τις υποχρεώσεις τούς -οφειλές τούς- να μετακυλίεται για την επόμενη χρονιά. «Η κίνηση φέτος είναι μειωμένη σε σχέση με πέρσι κατά 30%», ανέφερε στο ertnews.gr ο Νίκος Παπακωνσταντίνου αιρετός στο Δημοτικό Συμβούλιο Κομοτηνής και ασχολούμενος επαγγελματικά στο χώρο και σημείωσε: «Η ενεργειακή κρίση προκάλεσε νέες δυσκολίες και τα έσοδα δεν επαρκούν για την κάλυψη τόσο του κόστους λειτουργίας, όσο και της εξασφάλισης των απαραίτητων εσόδων».

Ωστόσο, όπως ανέφερε, ελπίζει κι εκείνος και οι συνάδελφοί του ότι ο χειμώνας δεν θα είναι τόσο δύσκολος, όσο προβλέπεται, γεγονός που θα δώσει την ευκαιρία στους κατοίκους της περιοχής να «βγουν» από το σπίτι τους. «Προς το παρόν πάντως», δήλωσε, «το κλίμα που έχει διαμορφωθεί δεν βοηθά, η ψυχολογία του κόσμου είναι πεσμένη και τα οικονομικά δεν προσφέρουν άνεση στους περισσότερους».
Στην Κομοτηνή περισσότερες από εκατό (100) επιχειρήσεις αναψυχής στηρίζουν τη λειτουργία τους περισσότερο στην παρουσία της φοιτητικής κοινότητας. Ωστόσο, όπως δηλώνουν έμπειροι επαγγελματίες του χώρου, πάντα ουσιαστική είναι η συνδρομή των ντόπιων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος