Κομοτηνή- Ν.Λεμονίδης: Εξομολογήσεις ενός κόουτς

Κομοτηνή- Ν.Λεμονίδης: Εξομολογήσεις ενός κόουτς
Ο κος Νεοκλής Λεμονίδης

Για την αλλαγή στην προπονητική του καριέρα μίλησε στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην εκπομπή «Καθημερινές Ιστορίες» ο νέος προπονητής της ομάδας Λεύκιππος Ξάνθης Νεοκλής Λεμονίδης. «Η αλλαγή έγινε γιατί καταρχήν ήρθε η πρόταση από την ομάδα της Ξάνθης, τον Λεύκιππο και θεώρησα ότι είναι καλό για εμένα να κάνω μια ανανέωση στην προπονητική μου καριέρα, ένα Refresh, να φύγω λίγο από την ρουτίνα της Κομοτηνής» είπε. Σημείωσε δε ότι τον εντυπωσίασε η ομάδα με την οργάνωσή της, τις εγκαταστάσεις της, με τις φιλοδοξίες που έχει, « και», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «είπα να δοκιμάσω κι εγώ».

Κομοτηνή- Ν.Λεμονίδης: Εξομολογήσεις ενός κόουτςΜιλώντας για την ίδια την ομάδα τόνισε ότι: «Είναι μια ομάδα πιο καλά οργανωμένη και μπορεί να φέρει και παίκτες από μακριά, όχι μόνο Ξανθιώτες. Όχι ότι δεν έχει και Ξανθιώτες, δεν θέλει και Ξανθιώτες και ντόπιους έχει και φοιτητές από το ΤΕΦΑΑ, αλλά είναι διαφορετική από την ομάδα του ΓΑΣ που βασίζεται αποκλειστικά μόνο σε φοιτητές και παιδιά της πόλης».

«Σας τρομάζει κάτι;» ρωτήσαμε «Όχι δεν με τρομάζει κάτι. Το μόνο που δεν θέλω να συμβεί είναι να μας σταματήσουν πάλι τα προβλήματα της Πανδημίας. Να μην χρειαστεί να σταματήσουμε πάλι τη δράση μας» ανέφερε.

Όπως τόνισε ο κος Λεμονίδης «Ο ΓΑΣ είναι η ίδια μου η ζωή. Και ο πατέρας μου δούλευε για την ομάδα κι εγώ. Είναι μέσα στο αίμα μου. Δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό, ούτε η αγάπη μου να αλλάξει. Θα κάνω μια αλλαγή στην Ξάνθη. Κανείς δεν ξέρει τι επιφυλάσσει το μέλλον μπορεί να επιστρέψω πάλι στο ΓΑΣ» είπε.
Και τέλος τόνισε ότι: «Πήγα για να πρωταγωνιστήσω με την ομάδα, για να κάνω το βήμα παραπάνω και παραπάνω οι άνθρωποι εκεί θέλουν να εκμεταλλευτούν το μεγάλο γήπεδο που έχουν και με ό,τι βοήθεια τους δώσω κι εγώ να κάνουν κάτι καλύτερο».

Φώτο: ρεπορτάζ-κείμενο-φωτογραφία: Μαρία Νικολάου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος